یادداشت سامان

سامان

سامان

1403/9/30

" ای کاش اصلا به دنیا نمی‌آمدم"...  شاید بعضی از ماها تو زندگی به این نقطه رسیده باشیم.جرج پرت شخصیت اصلی داستان هم تو همین فکر و خیال بود که یه غریبه‌ی مهربون میاد سمتش و این آرزوشو برآورده می‌کنه!! و حالا جرج باید شاهد زندگی‌ای باشه که توش حضور نداره و دیگه اطرافیانش اون رو نمی‌شناسند.... کتاب موهبت بزرگ یک داستان کوتاه فوق العاده‌است که فیلم بسیار معروف its a wonderful life رو از روی این داستان ساختند. خود داستان پنجاه سال پس از ساخت فیلم منتشر میشه چون اوایل کسی به داستان و موفقیتش خوشبین نبوده و ریسک چاپش رو به عهده نمی‌گرفتند ولی همین داستان کوتاه، باعث ساخت یکی از آثار محبوب و ماندگار سینما شده...  این داستان از ارزش زیستن به ما میگه و تلنگری میزنه که چشم‌ها را باید شست، طور دیگر باید دید. در طی صفحاتی کم خیلی پرمغز و محتوا این پیام‌ها به مخاطب منتقل میشه... در ایران سال 1401 برای اولین بار ترجمه این داستان توسط آقای مهدی جاوید و به همت نشر وال انجام شده و من سومین نفری هستم که ریویو فارسی دارم می‌نویسم و یه جورایی دور موندن این کتاب از چشم اهالی فخیم گودریدز برام عجیبه!