یادداشت Daydreamer

Daydreamer

1403/7/1

فابل
با توجه به
        با توجه به جلد اول فکر کنم کتاب به همون میزانی که در فضای مجازی محبوب شده ارزش خوندن داشته باشه
اولین نقطه قوت این جلد داستان قوی و فکر شده این کتاب بود که داستان دارای قسمت های کشف نشده اس که با وجود اینکه بسیاری از تیکه های پازل در این جلد به خواننده نشون داده شد بازهم موارد مهمی برای جلد های بعدی وجود داره که نشون میده نویسنده برای این داستان و جلد های بعد قرار نیست بی برنامه و پیش بره.
دومین نقطه قوت فضاسازی نویسنده برای داستان بود که میشه گفتش در سطح خوبی بودش و مکان ها در هاله ایی از ابهام نبودن گرچه به نظرم جا داشت یه کم بیشتر هم روش کار بشه.
سومین نقطه قوت شاید بتونم به رومنس کتاب اشاره کنم که نه اونقدر تیک تاکی و عجیب غریب بود نه مقدارش کم بود گرچه مثل اینکه کاپل ال جی بی تی در جلد های بعدی حضور داره اما برای این جلد با توجه به رومنس کتاب های ترند،به نظرم این جلد توی بخش رومنس خوب عمل کرده.
برای اولین نقطه ضعف به پردازش کاراکتر اشاره میکنم که نویسنده از لحاظ ظاهری و اخلاقی بسیاری از کاراکتر های مکمل رو به خوبی توصیف نکرده و من خواننده با دیدن فن آرت های جلد اول نتونستم چند کاراکتر رو از هم تمایز بدم و باید با موارد دیگه ایی که به اون کاراکتر مربوط بود این کارو انجام میدادم و از لحاظ رفتاری برخی از کاراکتر ها نهایتا به ۲ الی ۳ ویژگی اخلاقی واضح برای خواننده کتاب بسنده کرده.
نقطه ضعف دوم این جلد عدم توضیح کافی درمورد بخش فانتزی کتاب بود که نمیدونم نویسنده قصد داره در جلد های بعدی بیشتر به این مورد بپردازه یا هدف نویسنده تمرکز بیشتر روی بخش ماجراجویی کتابه چون اگر مورد دوم باشه این قضیه نقطه ضعف محسوب نمیشه.
یک موردی هم که برام عجیب بود و نمیتونم جزو نقطه ضعف کتاب محسوب کنم و بیشتر باید جزو خطای ویراستاری محسوب بشه صفحه ۲۵۰ کتاب هیچ ارتباطی با صفحات قبلی یا حتی همون فصل نداره و از نشان میان فصلی هم استفاده نشده و به همین دلیل به شخصه اول فکر کردم سانسوره اما جلوتر که رفتم دیدم کتاب سانسور اینقدر واضح و تابلو نداره که بخواد مثل صفحه ۲۵۰ اینقدر تو چشم باشه.درکل فکر کنم بین این کتاب های ترندی که این مدت مطالعه کردم فابل جزو اولین کتاب هایی هستش که منتظر جلد دومش هستم.