یادداشت • خاوَردُخت •
4.0
کلمه محشر برای این تجربه ای که با خوندن این کتاب داشتم کمه واقعاااا کمه...🥰🥲 چرا این کتاب انقدر موردِ بی لطفی قرار گرفته ؟؟؟😒 یک نفس خوندم و چرا بعد آخرین خط کتاب هنوز این حس پروانه ای شدن رو دارم؟...🤗🦋 این روزا کتاب های که میخونم با حلقه نامرئی بهم مرتبطند و این منو هیجان زده تر میکنه!!...🔗 محور اصلی کتاب برمیگرده به پیام رهبر اسلامی ایران به جوانان اروپایی ، یهودیت و نظریه دهکده جهانی از مک لوهان و.. ... من راجب هیچکدوم اطلاعاتی نداشتم(این همه سال داشتم چیکار میکردم دقیقا ..نمیدونم🙄) و این کتاب با یک داستان نرم برام موضوعات رو باز کرد، هم مطالب خیلی جالب بود هم داستان..👌 گاهی فکر میکردم دارم کتاب ترجمه میخونم شاید چون خیلی به جزئیات خوبی پرداخته بود و یکم هم متنش ادبیه اما از لذت خوندن من هیچی کم نکرد..😍💪 چون راجب کتاب چیزی نمیدونستم و اسمش هم بهم کمکی نمیکرد پس بدون پیش زمینه خوندمش و گاهی وادارم میکرد سرچ های هم داشته باشم و باید بگم کاااش کتاب امانتی نبوووود😫🤧... و در آخر چند تا از بریده های کتاب هم به یادگار اضافه می شود ...:👇 _ما در تل آویو به این نتیجه رسیده ایم که دیگر زمان مبارزه علنی با اسلام گذشته. وقت آن است که اسلام را به دست عده ای از اسلام نماها از بین ببریم. باید مسلمانانی تولید کنیم که خودشان علیه اسلام به نبرد برخیرند. (ص۱۶۳) _باورت میشود اگر بگویم او صمیمی ترین دوستم را از من دور می کرد، تنها به این دلیل که من یهودی بودم و او مسیحی؟؟ و هر غیر یهود برده یهود است، و هر غیر یهود باید در خدمت یهود باشد و... (ص۱۴۴) _در جلسات بیلدربرگ است که تعیین می شود جنگ ها چخ زماني آغاز شوند ،چقدر طول بکشند و کی پایان یابند.( ص۱۳۷) _به این باور رسیده ام که در منطق او واحد سازی جهان یعنی یهود سازی. استر ! برای همین است که من در مورد هولوکاست تردید دارم.سیاستمداران یهودی بالاترین بهره را از پروژه هولوکاست می برند. (ص۱۲۹) _دنیای ما روز به روز از عشق فاصله میگیرد و انسانها روز به روز عاقل تر و حسابگر تر می شوند. برای همین تنها آرزوی من این است که از این طاعون بزرگ مصون مانده و بتوانم عاشق بمانم. (ص۷۹) _مگر میشود ایده پروفسور و نظریه های تکمیلی او درباره دهکده جهانی یهود ، سیاسی نباشد و سیاستمداران به او روی بیاورند ؟ اصلا مگر در دنیا هیچ شهرتی بدون سیاست به وجود می آید ؟؟ (ص۶۲)