یادداشت مریم السادات هاشمی
دیروز
تا به حال طنزی به این تلخی نخونده بودم 💔 زمانی که این کتاب را خریدم تصور میکردم که با یک کتاب تئوری جدی رو به رو هستم اما این کتاب زبان طنزی داشت و همراه با کاریکاتور بود و همچنین مناسب قشر جوان البته زبان طنز آن دلیل بر عدم اعتبار آن نیست بلکه هر نکته ای با منبع ذکر شده همچنین نویسنده، آقای کوشکی نیز از استادان با سواد دانشگاه هستند. به خوبی داستان شکل گیری آمریکا را از بهاصطلاح کشف آن تا برخورد با بومیان و انتقال سیاهپوستان به عنوان برده را بیان میکند. حضور آمریکا در مکزیک، فیلیپین ، ژاپن، کوبا و ویتنام و... نشان میدهد که آمریکا سایه محبتش! را از هیچ کشوری دریغ نکرده در اطراف خودمان در [به قول آمریکایی ها] خاورمیانه کشوری را بی نصیب از حمله خود نگذاشته چه در ایران،چه در عراق، چه در افغانستان و پاکستان با این حال هیچ کشوری مثل ایران نتوانسته شاخ این غول را بشکند و بعد از جنگ جهانی فقط ایران بوده که توانسته دو بار پاسخ زورگویی های این کشور را بدهد خواندن این کتاب مخصوصاً در این زمان که آمریکا با ما وارد جنگ مستقیم شد برای شناخت دقیق سیاست آمریکا و سرانجام کشور هایی که در برابرش سر فرود آوردند بسیار لازم است.