یادداشت سحر ایمانی
من اولاش، کتاب رو بهخاطر سرپرست نویسندگان آن که خانم دکتر الهام یاوری بود، خریدماش. راستش آن اولاش هم فکر میکردم کتاب قرار است برخی مفاهیم فلسفی رو مستقیم به کودکان یاد بدهد و خریدماش که کودک درونم این چیزا رو یاد بگیره:) ولی بعد متوجه شدم که کتاب برای بزرگترها بوده و داشت تلاش میکرد به آنها یاد بده که چهطوری مفاهیم فلسفهی خداباورانه رو با بازی و داستانوار به بچهها یاد بدهند. خب الحق، کتاب این کار رو به خوبی انجام داده بود. و در کل، واقعا خوب و خوش تاروپود بود. و معلوم بود که تیم نویسندگان برای نوشتن و طراحی بخشهای مختلف آن با دلی خالص و فکری بلند و مناعت طبع وقت گذاشته و زحمت کشیده بودند. در حقیقت اگر بخواهم با جزئیات بیشتر براتون بگم، کتاب داشت مفاهیم ِ - واقعیت وجود - تشکیک - واجب و ممکن - نیاز دائمی معلول به علت - موجودات مادی و مجرد - موجودات خارجی و ذهنی - علم حضوری و علم حصولی - مراحل شکلگیری علم حصولی در ذهن - چگونگی راهیافتن خطا در علم حصولی - علم حقیقی و علم اعتباری رو با تعریف یک سری بازی و داستانواره با زبانی ساده و قابلفهم، بههمراه طرح پرسشهای خوب و تفکربرانگیز به معلمها برای آموزش بچههاشون، یاد میداد. نقاشیهای کتاب هم خوب و آرامشدار بود. القصه، من کتاب رو حداقل به معلمها، و حداکثر به هرکسی که دوست داره به زبان ساده با مفاهیم فلسفهی خداباورانه آشنا بشه، پیشنهاد میکنم. :)