یادداشت
بین خوندن این کتاب با دیدن فیلمش مونده بودم که در نهایت تصمیم گرفتم کتاب رو اول بخونم. شاید تصمیم برعکس بهتر بود اما پشیمون نیستم از خوندنش. برای من کتاب ارزشمندی بود یعنی شخصیت پردازی کتاب مخصوصا شخصیت کاپیتان(معلم) واقعا خوب بود جوری که من تمام شخصیت هارو درک میکردم و ازشون لذت میبردم. شاید یه ایرادی که کتاب داشت و تو ذوق من میزد این بود که تو داستان به کاپیتان کم پرداخته شده بود و نسبت به پسرای دانش آموز تو صحنه های کمتری دیده میشد اما همون صحنه های کم هم به قدری تاثیر گذار بود که از این موضوع بشه چشم پوشی کرد نمیدونم شاید هم چون من علاقه زیادی به شخصیت کاپیتان داشتم احساس میکردم که باید نقش پر رنگ تری داشته باشه بنظرم جا داشت که کتاب فضا سازی بیشتری داشته باشه از شکل و شمایل مدرسه گرفته تا غاری جلسات انجمن شاعران مرده در اون تشکیل میشد به شخصه فکر میکنم با اینکه پایان کتاب واقعا غافلگیر کننده بود اما کتاب عجولانه تموم شد .میتونست کتاب طولانی تری باشه نکته دیگه ای که منو اذیت میکرد جزئیات کم کتاب بود که فکر میکنم فیلمش این مشکل رو نداشته باشه اما با این حال معنا و مفهومی که کتاب داشت و حال و هوایی که در خواننده ایجاد میکرد باعث میشد این ایراد ها کمتر به چشم بیان در نهایت من فکر میکنم از فیلمش بیشتر لذت ببرم گرچه هنوز فیلمش رو ندیدم اما از خوندن کتاب هم پشیمون نیستم