یادداشت bookish cat

1403/1/28

فیلمشو دیدم خیلی خسته کننده بود کاش یکی که کتابشو خونده میومد نقدش میکرد ببینم کتابشم بده یا فقط فیلمشو خراب کردن؟

کتابش معروفه اما با توجه به نقد‌هایی که شنیدم ازش مثل فیلمش شخصیت کتنیس خوب پردازش نشده. نویسنده از اتفاقات مهم پرش می‌کنه. شخصیت‌های زن مثلا قوی چند سالی هست که در سینما و رمان‌های غربی ترند شدن و متاسفانه اکثرشون خوب نوشته نشدند. فقط نویسنده می‌خواد به شما بقبلونه که این دختر خیلی قویه اما حسی به مخاطب داده نمیشه.

1403/1/29

ممنون نکات خوبی رو بیان کردید. باهاتون موافقم و جالبه وقتی زنان میخوان  یه کارکتر زن قوی رو به تصویر بکشن اکثرا گند میزنن و این موضوع رو فیلمای فمینیستی به همه اثبات کرده طوری که تبدیل به میم شده (ارجاعتون میدم به فیلم madam web و نقدهایی که بهش وارد شده) من توی فیلم میدیدم که کتنس اصلا مشخص نبود عاشق کدوم پسره 😑 و به شدت این موضوع مضحک و مسخره بود یه دیقه پیتارو بوس میکرد یه دیقه اون یکی پسره که اسمش یادم نیست لا اله الا الله جدای اون به نظرم دیستوپیایی که نویسنده ساخته یجورایی بچگانه و مصنوعی بود حالا گفتم ممکنه کتابش بهتر بوده باشه...

دقیقا 👌🏻
مادام وب که اصلا قابل دیدن نیست 😅🤦🏻‍♂️
@HannibalLecter

1403/1/30

والا منم ندیدم و نمیدونم دقیقا ایراد فیلم چی بود (البته همین که فمینیستیه و بازیگرش لخت رفت رو فرش قرمز بیانگر وضعیته)
@Omidh717