یادداشت م گ

م گ

م گ

1403/12/10

نویسنده این کتاب را به خاطر این کتاب خیلی ستایش می‌کنم کتابی با نوتی آرام عاشقانه درس آموز با اتفاق‌های ساده‌ای که در اطراف همه‌مان هست. خیلی ریز از زندگی شهاب و بدگویی‌ها و بد دهنی‌های پدر شروع می‌شود و شهاب را تا اوج با همان کلمات ساده ولی دلنشین همراهی می‌کنیم. شهاب پسری است با یک پدر نظامی با آدابی خشک و بسیار رسمی و مقرراتی و بسیار خسیس،که با زن دومش روزگار درب و داغانی را ادامه می‌دهد تمام زندگی شهاب کشیدن نقاشی تست  وبه مسجد رفتن.  تنها هستی‌اش در این دنیا  یک لپ تاپ است.شهاب عاشق لیلا دختر همسایه است به حوزه علمیه می‌رود باز هم ازبد دهنی های پدر گریزی ندارد. پدر منتظر است او سخنرانی شود و پاکتی بگیرد.بیچاره شهاب   خجالتی و بدون اعتماد به نفس. .از خانه فرار می‌کند اما  تنها نه،با لپ تاپش. مسجد می‌رود پیرمرد خادم مسجد به او اتاقی می‌دهد کمک پیرمرد می‌کند در عوض جای گرم و نرمی دارد و سقفی بالای سرش . گاهی به پدرش سری می‌زند تا صله رحمی کرده باشد.
 در همین رفت و آمدها اما لپ تاپش یعنی همدمش، کس کارش،زندگیش،ایمیلی که به لیلا زده است،همه طعمه خساست پدر می‌شود .
اما زندگی روی دیگری را نشانش می‌دهد  نقاشی‌هایش توسط دوستی به خارج از کشور ایمیل می‌خورد لیلا خواستگاری داردوبه همه نداشته‌ها و غصه‌های اودردی اضافه می‌شود .خواستگار روحانی سید خوش قیافه و نوجوان پسندی است که قرار است شهاب با او رقابت کند پسر تنهای بی پدر و مادر که از دار دنیا فقط نقاشی بلد است. نقاشی‌هایش برایش راه باز می‌کند او به خارج از کشور دعوت می‌شود و حالا دیگر کلاس نقاشی توی مسجد دعوت شدنش به خارج از کشور وسفر خارجه اش جلوی آن خواستگار قد علم می‌کند شهاب با نقاشی و هنرش  تمام نداشته‌ها را برای لیلا جبران می کند.