یادداشت ابامحمد
1403/3/23
5.0
این مجموعه بسیار خلاقانه و عالی برای کودک و خردسال هست و در هر جلد یک موضوع را دستمایه برای ۱۰ داستان متفاوت میکند نقش کتاب کودک در پرورش خلاقیت نسل آینده به هیچ عنوان نباید نادیده گرفته شود و این مجموعه یکی از بهترینها برای پرورش خلاقیت کودکان هست و دقیقاً یکی از پایههای حل مسئله هست 💫 یکی از مهمترین ارکان حل مسئله نگاه کردن به مسئله از ابعاد مختلف هست و کودکان با خواندن چنین کتابهایی تمرین میکنند که از زوایای مختلف یک موضوع نگاه کنند. در ضمن بسیاری از پدر و مادرها را دیدهام که فکر میکنند این گونه کتابها که تخیل هست به هیچ درد بچهها نمیخورد فکر میکنند بچهها باید با مسائل علمی و واقعی بیشتری روبرو شوند در حالی که 🎈 تخیل مادر همه اختراعات بشری هست. حتی یک معلم موفق هم ابتدا شیوه تدریسش را تخیل میکند. یک جراح شیوه جراحی را تخیل میکند یک مادر ابتدا شیوه مادری و تربیت فرزند خود را تخیل و سپس اجرا میکند نکته دیگری که نظرم بسیار مهم هست همه کسانی که با کودک و خردسال سر و کار دارند باید کتابهایی که برای خود کودکان نوشته میشود را زیاد بخوانند و به نظرم اولویت با معلمها هست یکی از بزرگترین غصههای من این است که چرا معلمان ما کتاب کودک و خردسال کم میخوانند.