یادداشت | هیچ |
1402/9/3
بسم الله بهترین توصیف از حال و هوای این کتاب یا شاید به تعبیر بهتر حال هوای حضرت امیر علیه السلام را حضرت امام صادق علیه السلام فرموده اند : فسد الزمان و تغیّر الاخوان و رایت الانفراد اسکن للفواد بله اگر آن برادران به ظاهر خیر خواه حضرت که چون موج سیل به در خانه ی مولا برای بیعت آمده بودند تغییر نمیکردند و زمانه زمانه ی دنیا و مال و منال و زرق و برق و صدای جرینگ کیسه های سکه نمی شد ، حضرت امیر هیچگاه مردمش را برای جهاد در راه خدا و گذشتن از جان اینطور التماس نمیکرد... اگر وظیفه شرعی مولایمان بر خلافت نبود قطعا انفراد را بر میگزید و از این به ظاهر مردان نامرد عرب دوری میجست که تافته ای چون علی جدای از عرب ها بافته شده.... او که امر مولایش را امتثال نکرد و برای جهاد به پا نخواست خودش را محروم ساخت به معنای واقعی که سعادت ابدی در این امتثال بود از خدای متعال میخواهم که هیچگاه مایه ی شرمندگی مولایم در برابر خدا نباشم و به آن عهد ازلی خودم پایبند بمانم نکاتی از کتاب : ترجمه روانی داشت توضیحات و پاورقی ها بسیار مفید بود
1402/9/4
ترجمه رو باید در مقابل متن اصلی و ترجمه های دیگه ببینیم مقدمه حاج آقای پناهیان هم نکته خاصی بنظرم نداشت😊 @agha_Mahdi
1403/1/19
ننویسید لطفا «جدای از عرب ها بافته شده» این خود نژادپرستی و قبیله دوستی است که در کتاب چندبار مذمت شده مثلا بنویسید جدای از مردم آن زمان یا هرچه رنگ قبیله گرایی نداشته باشد تشکر
| هیچ |
1402/9/3