یادداشت علی جاودان
1404/4/16

إنَّما بَغیکم علی أنفُسِکم این کلام خداوند نه تنها هشداری برای عوام مردم است، بلکه بر دولتها و حکومتها نیز اطلاق میشود... اگر حکومتی از عبرت گذشتگان پند نگیرد محکوم به تکرارش خواهد بود آنها روزی قویترین ارتش دنیا را داشتند؛ به سبب ملحق کردن اوکیناوا به قلمروشان خود را خالق فنون کاراته و پدر فنون رزمی میدانستند؛ از فیلیپین و اندونزی بگیرید تا چین و کره و روسیه جنگ افروزی کرده بودند و قدرت منطقه شدند. چین با تمام قدرتش، مستعمره ژاپن شد ولی پادشاهی آفتاب خروشان به بهانه حمایت ساختگی آماتراسو و خدایان از هرگونه جنایتی خودداری نکرد؛ از بردهداری جنسی چهارصد هزار زن کره ای و چینی برای آرامش ارتشش بگیرید تا قتل عام هرکسی که مهر پادشاهی چین و کره در دلش بود بله! همه چیز در این کتاب مهیا شده تا مخاطب واقعیت «هرچه کنی به خود کنی» را ببیند؛ اینکه ژاپنیها بسیار منظم هستند را شاید بتوانیم ارثیه ساموراییها برای آنان بدانیم . با استعمار ژاپن توسط آمریکا عدد تعرض شده جنسی در کشورشان قابل شمارش نبود و این عدد تا سالها قابل کنترل نبود شما موضع نویسنده را از باید اعتراف کنم ص۲۳ باید بشناسید خیلی از عزیزان کتاب را بر اساس جناح و حزب های سیاسی نقد کردند، درصورتیکه اگر بخواهیم اینگونه نقد کنیم در کتاب نیم دانگ پیونگ یانگ (که نویسنده اش در حزب مخالف آقای یامین پور است)، احساسات و علایق نویسنده خیلی بیشتر در ذوق میزند پس آن کتاب هم مخصوص به اصطلاح اصلاح طلب ها است که نظری ناقص است توصیه بنده این است که کتاب را بر اساس نکته های آموزنده اش نقد کنیم که این کتاب کم از این نکات ندارد
علی جاودان
1404/4/17