یادداشت 🩵💫safa
این کتاب رو حدودا ۷ ۸ سال پیش تو طاقچه خریدم، و این روزها خیلی یهویی شروع به خوندنش کردم و الان هم خیلی رندوم میخوام راجع بهش بنویسم. :) مهرگان جلد اول از مجموعه سه جلدی سرگذشت آب و آتشه و دو جلد بعدی هم به ترتیب آبانگان و آذرگان هستن. :) ایدهای ندارم داستان قراره به کدوم سمت بره، در حقیقت حتی بدون هیچ ایدهای خریدمش ولی خوندنش داره بهم خوش میگذره. نثر روونی داره و به نظرم داستان جذابی هم داشته باشه. کتابهای تاریخی و فانتزی، هر چیزی که توی دنیایی باشه که دقیقا دنیای الان نیست برای من همیشه یه جذابیت خاص داشته، همیشه بیشتر عاشق این کتابها میشدم. :) و خب این کتاب هم توی زمان دیگهای رخ میده، دورهی تاریخی ئی که ازش کتابهای زیادی نخوندم. دوره ساسانیان، قصر تیسفون، باغ های انار و انگور، رنگهای قرمز و سبز، چشمهای آبی و روحهای زیبا. و عشقهایی که شاید تو تار و پود رنگها به وجود بیان، و سرگذشت آب و آتش. :) عادت ندارم قبل از تموم کردن کتابها راجع بهشون حرف بزنم، مگه خیلی دوستشون داشته باشم... و ایشون رو، هنوز حس دقیقم رو بهش نمیدونم، خیلی کم ازش خوندم، اما وایبش رو دوست دارم، و حس جادویی ئی که بهم میداد، میده. حس جادویی ئی که این روزها عمیقا بهش نیاز دارم. و دلم خواست ازش بنویسم. :) پس اینجا باشه. :)❤️🌿