یادداشت
1401/5/10
این کتاب ابتدا بررسی می کند که محتوای پیام غدیر چیست و مخاطب آن کیست؟ آیا ما که سال های سال از آن واقعه فاصله داریم نیز مخاطب پیام غدیر هستیم؟ نویسنده این موضوع را بررسی می کند و به این نتیجه می رسد که ما نیز مخاطب این پیام هستیم و اکنون حضرت اباصالح المهدی ارواحنا فداه مولای ما است. در ادامه بررسی می کند که مولا چه جایگاهی دارد، بنده چه جایگاهی دارد و وظیفه بنده در برابر مولایش چیست؟ حال که حضرت مهدی ارواحنا فداه مولای ما است ما چه وظایفی در قبال ایشان داریم و چه کارهایی باید انجام دهیم. چگونه وظایفمان را انجام دهیم و چگونه دستورات و اوامر ایشان را اطاعت کنیم. کتاب در نوع خود جالب و زیبا بود. در واقع نگاه نو و تازه ای به غدیر و پیام غدیر داشت. معمولاً کتاب های دیگر که این واقعه را بیان می کنند تنها تکلیفی که روی دوش ما قرار می دهند این است که پیام غدیر را به دیگران برسانیم. فکر نمی کنم کسی به این موضوع اشاره کند که مولای ما در این زمان کیست و چه وظایفی در قبال ایشان داریم. در واقع فقط در آن روز امام علی علیه السلام به عنوان مولا معرفی نشدند بلکه امامان دوازده گانه معرفی شدند و مولای هر زمان مشخص شد. همانطور که پیامبر از مردم در قبال حضرت علی علیه السلام بیعت گرفتند ما نیز باید با امام خود بیعت کنیم. در واقع یک دید جدید و وظیفه ای جدید نسبت به غدیر پیدا می کنیم که کمتر کسی به آن پرداخته است. اگر می خواهید به اهمیت غدیر در این زمان و چگونگی رفتارمان نسبت به مولای خود را بدانید حتماً این کتاب را بخوانید. امین پازوکی 1401/04/30