یادداشت مهدی هستم و پرطرفدار
1403/10/22
طراحی جلد خیلی خوبی داره که هرکسی رو جذب میکنه(کلا انتشارات جمکران همینه). چهار داستان جدا از چهار نواب خاص امام زمان (عج) تعریف میکنه. متاسفانه خلاقیت خاصی تو داستان دیده نمیشه، کاملا کلیشهای و قابل پیشبینیه. داستان ها معمولا رها میشد و نمیفهمیدیم سرنوشت خیلیا چی شد اصلا؟ نحوه وارد کردن داستان های واقعی به روند داستان تخیلی اصلا خوب نبود، یا طرف داشت بیخودی یچیز خارج از موضوع و بیربط رو برای اونیکی تعریف میکرد یا داستان قطع میشد یهو یه بخش واقعی گفته میشد بعد دوباره ادامه داستان جلو میرفت. با شخصیتی که از نواب خاص با اون مقام بالاشون نشون داده اونا رو در حد یه مامور اطلاعاتی خوب تنزل داده. بعضی رفتار هایی که تخیل نویسنده از نواب به تصویر کشیده، ما برای نواب عام مثل امام خمینی یا مراجع تقلید هم متصور نیستیم. مثلا یکی به دو کردن جناب عثمان بن سعید با ماریه جوریه که انگار دو تا نوجوون دعواشون شده. بنظرم اصلا شخصیت اینا درست نشون داده نشد. یا حتی یجا یه عملی از نائب دیدم که فکر کنم با احکام شرعی جور در نمیاد. اول غسل مسح میت کرد بعد میت رو غسل داد :|. انقدر ضعیف بود من موقع خوندن کتاب حسم این بود که یه دانشآموز مقطع راهنمایی یا دبیرستان تازه نوشتن رو شروع کرده و این کتابو نوشته و آرزو داره درآینده نویسنده بشه. واقعا حیفه که درمورد نواب اربعه کتاب های مناسبی وجود نداره یا خوب معرفی نشده.