یادداشت محمد عرفان پارسائیان

من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه مهدی (ادواردو) آنیلی
        کتاب "من ادواردو نیستم" یکی از آثار برجسته و تأثیرگذار در زمینه زندگی‌نامه و خاطرات شهید ادواردو آنیلی است که توسط گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی منتشر شده است. این کتاب شامل ۷۲ داستان کوتاه از زندگی این شهید بزرگوار است که به زیبایی و با جزئیات به تصویر کشیده شده‌اند.

ادواردو آنیلی، فرزند جیانی آنیلی، سناتور و میلیاردر ایتالیایی و صاحب کارخانه‌های معروفی چون فیات، فراری و لامبورگینی، در نیویورک به دنیا آمد و در خانواده‌ای ثروتمند و مشهور بزرگ شد. اما او با وجود تمام امکانات و ثروت، به دنبال حقیقت و معنویت بود و در نهایت به دین اسلام و مذهب شیعه گروید.

این کتاب روایتگر سفر معنوی ادواردو است که چگونه از زندگی مرفه و پر زرق و برق خود دست کشید و به دنبال حقیقت و ایمان رفت. او چندین بار به ایران سفر کرد و با امام خمینی و آیت‌الله خامنه‌ای دیدار نمود و به زیارت امام رضا (ع) رفت. گرایش او به اسلام و فعالیت‌های ضد استبدادی‌اش باعث شد که سرانجام در سال ۲۰۰۰ به طرز مشکوکی به قتل برسد.

"من ادواردو نیستم" با قلمی ساده و روان، خواننده را به دنیای پر فراز و نشیب ادواردو می‌برد و او را با لحظات ناب و معنوی زندگی این شهید آشنا می‌کند. این کتاب نه تنها یک زندگی‌نامه است، بلکه سفری به عمق روح و معنویت یک انسان بزرگوار است که با عشق و ایمان به خدا زندگی کرد و در نهایت جان خود را در راه ایمان و عقیده‌اش فدا کرد.

خواندن این کتاب می‌تواند برای هر کسی که به دنبال الگوهای معنوی و اخلاقی در زندگی خود است، بسیار آموزنده و الهام‌بخش باشد.