یادداشت علی جاودان

انگل، عشق،
        انگل، عشق، فداکاری، درد، حسرت، انتقام و زجر و درآخر حسرتی که تمام نمیشود...
چیدمان این کلمات شاید برای شما نامأنوس باشد ولی برای خوانندگان این داستان یادگاری!!
یادگاری نیل دراکمن صهیونیست!
اسمش برای شما آشناست، سازنده بازی و سریال معروف The last of us با اقتباس از این رمان؛
با اینکه سبک داستان آخرالزمان زامبی است. ولی کمتر به آن پرداخته شده وخلاقیت و تبهر نویسنده در اینجا آشکار میشود که مخاطب احساس ناراحتی در این بابت نمیکند!
چرا؟
_چون  نیل زامبی بودن رو به مبتلاها متوقف نمیکند و غیر مستقیم میگوید انگل زامبی در مغز کسانی که انتقام جو هستند مانند آنها نیز درحال رشد است؛ چون به دنباله انتقام حسرت و سادیسم نیز همراه میشود...
این رمان داستان دختری است که ایمن از انگل زامبی است و تنها امید بشر برای ساخت واکسن بیماری است و باید توسط جوئل ، مردی که بسیار خشن و نترس است به بیمارستان تحقیقاتی انتقال داده شود ولی در‌این حین اتفاقات بسیاری میافتد که سبب افزایش حسرت جوئل بابت سرگذشت دخترش میشود
در این داستان بازماندگان به چند گروه تقسیم میشوند که یک گروه مؤمنان هستند
ایمان خشن شمرده میشود و توسط نویسنده به سخره گرفته میشود و درمقابل مردم جهان قرار داده میشود
درحالیکه رهبر آینده گروه های بازمانده دختری یهودی به نام أبی خواهد بود که دشمن کاراکتر های اصلی ما جوئل و إلی (دختر ایمن) است. این دو بسیار به او ظلم میکنند ولی ابی عدالت را اجرا میکند و از جان الی هم میگذرد ولی الی دائما درصدد نابودی اوست
بلاخره نویسنده اسرائیلی است و داستانش هم بر پایه اعتقاد صهیونیست ها است
چراکه الی بااینکه در ظاهر مبتلا نمیشود ولی در باطن انگل خشم و انتقام خوره عقل او شده
نتیجه : مخالفت  با یهودی ها سبب حسرتی بی پایان میشود
هشدار⭕خواندن این داستان سبب اتلاف وقت میشود‼️