یادداشت طه
1401/8/11
این کتاب شرح احوال و زندگانی صوفی بزرگ الجزایری شیخ احمد العلوی از مشایخ طریقت شاذلیه است. شیخ احمد استاد معنوی فریتهوف شوان نیز بوده است(شوان چند نقاشی از شیخ نیز کشیده است). به کسانی که میخواهند با فضای الجزایرِ حدود صد سال پیش و همچنین زندگی صوفیانه/عارفانه آشنا شوند مطالعه این کتاب را پیشنهاد میکنم. نویسنده کتاب مارتین لینگز اصالتا انگلیسی است، ابتدا مسلمان بود و سپس مسلمان شد و نامش را به ابوبکر سراجالدین تغییر داد.
1401/9/6
شباهت انتخاب هامون شگفت انگیزه اگه روش خوندنمون هم مثل هم باشه که قطعا هست ، چون آدم باید به یک فرم خاصی فکر کنه و کتاب بخونه که لارس اسوندسن ، نیچه ، ابن عربی و مارتین لینگز و بقیه حاضرات صفحه شما رو کنار هم قرار بده نور علی نور میشه .
1401/9/6
اسم این نوع سانسور رو من سانسور ذهنی گذاشتم چون توسط هیچ نهاد یا ارگانی در جهان خارج مثلا وزارت ارشاد اعمال نمیشه ، درون ذهن خود فرد شکل میگیره شرح عوارض این پدیده هولناک مفصله
1401/9/6
ارادتمندم 🙏🌹 بله خود-سانسوری انواع و اقسام داره. یک وقت آگاهانه خود-سانسوری میکنیم و یک وقت ناآگاهانه. درست میفرمایید👌
1401/9/6
بله همینطوره گویا ذهن ما همانند یک تور ماهیگیری است که شبکههایی با اندازههایی مشخص داره و هر چه از آن شبکهها کوچکتر باشند به چنگ ذهنمان در نمیآیند...
موسی موسوی