یادداشت تسنیـــــم
1402/1/11
هـــــری پــــاتر و سنگ جادو: هیچ وقت از شنیدن تعریف های هری پاتر به وجد نیومده بودم !! مدت ها پیش فیلم سنگ جادو رو دیدم و متوجه شدم اونقدر ها هم که میگن چیز خاص و به ویژه ای نیست !!! همون فیلم باعث شد وقتی اسم هری پاتر رو می شنیدم ، مدام این مطالب توی ذهنم تکرار بشه : -اره دیگه یکی دیگه از همون فانتزی های بی سروته - همون پسره ؟ اوومم نه ممنون - فانتزی ژانر مورد علاقه ی من نیست و قرار نیست دوسش داشته باشم !! _ چرا باید زنگ تفریحم رو حروم این کتاب کنم ؟! ترجیح میدم یک کتاب بهتر انتخاب کنم تــــــــــا چند روز گذشته که مجبور شدم نسخه ی انگلیسی کتاب رو برای تقویت زبان بخونم !!! داستان هنوز یادم مونده بود و ذره ای علاقه به خواندنش نداشتم فقط نمی دونم رولینگ با من چیکار کرد که دقیقا بعد از اتمام ، نسخه ی فارسی کتاب رو از انتشارات کتابسرای تندیس سفارش دادم . با اینکه تک تک صحنه هایش را در ذهنم داشتم ولی خواندن کتاب کمتر از یک روز طول کشید جزئیات کتاب باعث شد هاگوارتز رو مثل کف دستم بشناسم ! مکان کلاس معجون سازی ،خوابگاه گریفیندور، زمین بازی کوییدیچ ، کلبه ی هاگرید و ... میتونم بگم تازه افرادی رو درک میکنم که زمان اندک زنگ تفریح رو صرف خواندن این محموعه میکردند البته نظرم درباره ی کتاب های فانتزی تغییری نکرده 😁اما این انصافا به دلم نشست خلاصه که : It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies but just as much to stand up to our friends dumbledore