یادداشت alef
1404/3/21
نام جالب کتاب اول چیزی بود که من را جذب کرد 🙄🙄 و بعد موضوع کتاب که درباره زندگی یکی از شهدای سالهای ابتدايی جنگ بود و مربوط به ادبیات پایداری. کتاب درباره شهید علی شرفخانلو است 🌹 یکی از شهدای استان آذربایجان غربی که در عملیات لو رفته والفجر یک و در سال ۶۲ به شهادت رسیدند. جوانی پر شور و انقلابی و تحصیل کرده که در جوانی حتی شهردار بخشی از استان خودش هم بود ولی بعد مقام و پست ها دنیایی را رها کرد و به کاری پرداخت که انقلاب به آن بیشتر نیاز داشت. شهید شرفخانلو مسئولیت تدارکات لشکرعاشورا را در آن سالها پذیرفت. 👷♂🚧🛠🪛🔧 لشکری که فرمانده آن شهید باکری بود🌹 و انصافا سنگ تمام گذاشت. شما با خواندن این کتاب به خوبی متوجه زحمات این شهید عزیز در آن سالهای حساس خواهید شد. طراحی جلد: فکر می کنم ناشر در چاپ نسخه قدیم کتاب چندان خودش را درگیر این مسئله نکرده و فقط خواسته کتاب ساده باشه که به نظر من اشتباهه و برای نسل جدید جذاب نیست.🙃 البته اگر فکر می کنید که ناشر در نسخه های جدید جبران کرده سخت در اشتباهید چراکه در این نسخه هم خیلی حال کار نداشته و بحث تاثیر گذاری و مباحث فرهنگی را رها کرده و فقط به زیبایی فکر کرده ☺️