یادداشت یاس
1402/5/5
ادعای این کتاب این بود که راهکارهای ساده و اثبات شدهای برای ایجاد عادات خوب و شکستن عادات بد ارائه میده. و خب به نظر من رسالتش رو به خوبی انجام داده. نقل قولی که در پشت جلد کتاب، از آقای مارک منسون نویسندهی کتابِ هنر ظریف بیخیالی، نوشته شده، کاملا شرح حالِ این کتابه: «یک کتاب بسیار مفید و عملی. جیمز کلیر پایهای ترین اطلاعات دربارهی شکل گیری عادت ها را به اشتراک گذاشته است، و در نتیجه به راحتی میتوانید چیزهای بسیاری را یاد بگیرید.» این کتاب از اون دست کتابهایی بود که چیزایی رو که به صورت ناخودآگاه میدونستم، تبدیل کرد به خودآگاه. و به تبع این قضیه کمک میکنه که دلیل انجام یکسری از کارها و عادت هامو بفهمم و سنجیدهتر انتخابشون کنم و انجامشون بدم. کتاب شامل 20 فصله. که تقریبا هر فصل، 10 صفحهای میشه. خوبیش اینه که آخر هر فصل یه خلاصهای از چیزایی که تو اون فصل بود، رو گفته. و این به بازخوانی و مرور مطالب خیلی کمک میکنه. شامل کلی مثال های متنوع و راهکار های عملیه. و این قسمت جذاب کتابه. من این کتاب رو با ترجمه ی آقای هادی بهمنی از نشر نوین خوندم. و کاملا راضی بودم. ترجمهی روون و خوبی داشت. ارادت♡ 1400/2/22 چهارشنبه