یادداشت زهرا عباد

این کتاب از اولین کتاب‌های با موضوع شیطان و شیطان‌پرستی است. در همان زمان چاپ کتاب، حتی قبل از انتشار آن، فیلمش ساخته شد. بازیگر نقش شیطان در فیلم، یکی از شیطان پرست های معروف است که در زمان اکران فیلم هم با تیپ شیطانی در مراسم حضور پیدا کرد. اما از طرف دیگر، یکی از اعضای فرقه دیگری از شیطان پرستها، دختری ۱۶ ساله، به زن باردار کارگردان فیلم حمله می کند و او را می کشد. احتمالا هدفشان این بوده که به مردم القا کنند: وااای، این فیلم اسرار ما را لو داده!

ولی دو نوع رفتار متضاد شیطان پرست ها نشان میدهد هدفشان پررنگ کردن خودشان در جهان بوده. حرکتی که در دهه ۷۰ اتفاق افتاد و انقلاب الهی ایران، باعث شد آن طور که می‌خواستند اتفاقات در دنیا پیش نرود.

در مجموع دهه ۷۰ و خصوصا سال ۱۹۶۹ که سال مقدس شیطان پرست هاست، چنین داستانها و فیلمهایی زیاد در جامعه منتشر شد، مثل بچه رزمری، طالع نحس، جن‌گیر و ...

مشابه این قضیه را چندین سال قبل درباره فرقه های فراماسونری دیدیم. فرقه هایی که بیش از صد سال است وجود دارند اما در دوره ای تصمیم گرفتند موجودیت خود را آشکار کنند. و هدف اصلی این بود که خود را قوی تر از چیزی که هستند نشان دهند.

خلاصه اینکه شیطان پرستی و فراماسونری و ایلومیناتی و ... توهم نیست و واقعا وجود دارد اما آنقدر که ادعا می‌کنند قوی نیستند زیرا صحنه‌گردان این عالم کس دیگری است که قدرتش مافوق قدرت همه اینهاست.

خود کتاب ترس زیادی ندارد. بخصوص که مترجم کل داستان را در مقدمه لو داده، پس اگر خواستید بیشتر آدرنالین ترشح کنید، مقدمه را آخر کتاب بخوانید. و در مجموع این مدل کتاب‌ها زیاد ترسناک نیستند، برعکس فیلم‌هایشان. پس پیشنهادم این است فیلم‌هایشان را نبینید چون فقط تصویرهای ذهنی موهوم در مغز خودتان تلنبار می‌کنید.