یادداشت آرمان شریف
1403/9/7
3.4
این رمان داستان یک خبرنگار به نام لو بلاک رو روایت میکنه که برای تهیه گزارش به یک کشتی لوکس تفریحی میره. همه چیز به نظر آروم و خوب میاد تا اینکه ناگهان یک زن به طرز مرموزی از کشتی به دریا پرتاب میشه! روث ور با قلمش منو کاملاً غرق داستان کرد. احساسات لو رو به خوبی به تصویر کشیده و من هم باهاش همدردی کردم. اما راستش رو بخواید، چاشنی معمایی داستان یه کم ضعیف بود. در حالی که انتظار داشتم با یک معمای پیچیده و هیجانانگیز روبرو بشم، بعضی جاها حس کردم که داستان کمی کشدار شده و هیجان کافی رو نداشت. فضاسازی داستان هم فوقالعاده بود! توصیفهای دقیق روث ور از کشتی و محیط اطرافش، منو به دنیای لو برد و حس کردم که خودم هم اونجا هستم. اما با وجود این فضاسازی خوب، در نهایت داستان نتونست اونقدر که باید منو درگیر کنه و بعضی از لحظاتش به نظر میرسید که میشه بیشتر از اینها ازش استفاده کرد. در کل، "زنی در کابین ۱۰" فقط یه رمان معمایی نیست، بلکه به عمق احساسات انسانی و چالشهای روانی هم میپردازه. این کتاب واقعاً منو به چالش کشید و بعد از خوندنش، احساس میکنم که یک سفر هیجانانگیز رو تجربه کردم. اگر به داستانهای معمایی و پر از تعلیق علاقهمندید، حتماً این کتاب رو بخونید، ولی شاید بهتر باشه انتظار معماهای پیچیده و هیجان زیاد رو نداشته باشید!