یادداشت سید مرتضی میرعزآبادی

نمی دونم چقدر مثل من به دانستن تاریخ کشور بعد از انقلاب علاقه‌مندید .ولی اگه   دنبال یه منبع بی‌طرف وآگاه می گردید معطل نکنید.این کتاب همونیه که می خواین.
یه جمله معروف شهید چمران داره که می گه:می‌گویند تقوا از تخصص لازم‌تر است، آن را می پذیرم.اما می‌گویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را می‌پذیرد بی تقواست.
قبل از این وقتی این جمله رو می‌خوندم با خودم می‌گفتم این یه رویا است که مسئولی پیدا بشه که هم تعهد رو در سطح عالی داشته باشه هم  تخصص رو ولی حالا که این کتاب رو خوندم فهمیدم می‌شه کسی پیدا بشه که این رویا رو عملی کنه.مخلص کلام دکتر ظریف یکی از معدود مسئولینی هست که تعهد و تخصص رو یکجا و در حد اعلایی داره.ای کاش قدرش رو بیشتر می دونستیم.
بعداز خوندن این کتاب دیگه خیالم از بابت مذاکراتی که قرص بود قرص تر شد و از این به بعد با دلی قرص تر از تیم مذاکره کننده کشورمون حمایت می کنم .البته اگه حمایت ما به دردشون بخوره
یه نقد کوچیک به نویسنده و یه نکته مهم در مورد کتاب
کتاب بیشتر شبیه مصاحبه یه نشریه بود تا تاریخ شفاهی و در حد و اندازه دکتر ظریف نبود.
ونکته مهم اینکه اواخر کتاب بعضی از مباحث تخصصی حوزه بین الملل مطرح شده که برای فهم و درک بیشترش واسه یکی مثل من که مطالعه ای تو این حوزه نداره نیاز به پیش تعریف هایی داره که نویسنده مثل خیلی از نکات دیگه بهش توجه نکرده.