یادداشت alef
1402/8/27
3.9
این دومین کتاب بود که از آقای یزدانی خرم خواندم. سبک نگارش کتاب همان سبک نگارشی کتاب قبلی است. شاید برای بعضی سبک کتاب خوشایند نباشد ولی من این سبک نگارشی را دوست داشتم. کتاب پر از شخصیت و داستان های آنها است و در آن نویسنده با یک پرش تاریخی و مانند یک فیلم سینمایی، خواننده را از یک حادثه به حادثهای ای دیگر میبرد و اصلاً همین است که کتاب را جذاب می کند. دو شخصیت کتاب قبلی یعنی روح شاعر آزادیخواه و روح خبیث خالدار در این کتاب هم هستند هرچند که نقش کم رنگ تری دارند. روایت کتاب طنز تلخ کتاب اول ایشان را ندارد ولی اندکی طنز هنوز در متن موجود هست و این از جذابیت کتاب اصلاً کم نکرده است. به نظر من این کتاب آقای یزدانی خرم پخته تر از کتاب قبلی است. حوادث کتاب "من منچستر یونایتد را دوست دارم" به خیابانی در شهر تهران، در یک روز بارانی و به زمان پهلوی ها برمیگشت و حوادث این کتاب به زمان اوایل انقلاب و باز هم در خیابانی در تهران و در یک شب برفی برمیگردد و آدم های مختلفی که از این کوچه در آن شب برفی رد میشوند . نویسنده در خلال بیان یک مسابقه کسب کمربند مشکی کیوکوشین کاری و 15 حریف او، داستان این آدم ها را هم بیان میکند . و جالب این که در صفحات آخر کتاب تمام این آدم ها که از این کوچه رد شدند و بر زندگی هم خواه ناخواه، اندک یا زیاد تاثیر گذاشتند برای خواننده آشنا و معرفی شده هستند.