یادداشت فاطمهزهرا؛
1403/4/20
3.6
با خوندن این کتاب کلمه «لحظه» براتون با معنا تر میشه، اینکه ما کی هستیم و چقدر روی زندگی خودمون و دیگران تاثیرگذاریم. اینکه ما میتونیم زندگیای رو با لبخندمون نجات بدیم یا باعث مرگ روح یه نفر بشیم. ژانر این کتاب تینجری/ و برای نوجوان هاست و با سبک آمریکایی ها نوشته شده، پس اگر به این موضوع علاقهای ندارید این کتاب مناسبی براتون نیست. اما من واقعا با شخصیت سم و رشدش ارتباط برقرار کردم و درکش کردم. ایده کتاب متفاوت و جالب بود. سم یکی از دختر های دبیرستان توماس جفرسونه، و عضو یکی از اکیپ های شاخ مدرسشونه، از اونایی که همهرو مسخره میکنن و دنبال دردسرن، یه روز سم تو یه تصادفی همراه با دوستاش میمیره، اما اون روز ۷ بار تکرار میشه و سم سعی میکنه از اون ماجرا بیرون بیاد و اونجاست که متوجه چیز های جدیدی میشه؛ چیزایی که هیچوقت تو زندگی عادی بهشون توجه نمیکرد، و این داستان رو میسازه. پایان کتاب باز بود و به درک ما برمیگشت. نویسنده چیز واضحی که منتظرشیم رو به ما نگفته و گذاشته به عهده خودمون که خب به نظرم اگه یه ذره توضیح میداد بهتر میشد. و ترجمه کتاب ، واقعا ناقص بود و خیلی جاهارو مترجم به خواست خودش ترجمه نکرده، اینطور نیست که سانسور داشته باشه، بعضی قسمت های عادی هم گذاشته نشده و عوضش میبینیم خیلی از جاهایی که احتمال میدادیم سانسور بشه تو کتاب هست. در آخر؛ خوشحالم از اینکه این کتابو خوندم (: