یادداشت alef

alef

alef

1401/9/28

#خال_سیاه_عربی
همین طور که از جلد #کتاب پیداست این کتاب هم یک #سفرنامه است. اما این بار سفر به #سرزمین_وحی همراه با آقای #حامد_عسگری.
خب اگر از کسانی هستید که آقای حامد عسگری را میشناسید  و احیانا صفحه ایشون رو در اینستاگرام دنبال می‌کنید و با قلم ایشون و استوری های سفر های مختلف ایشان آشنا هستید و کیف میکنید احتمال 100 درصد این کتاب رو هم دوست دارید. 😊

اما درباره کتاب:

کتاب از خاطرات کودکی و شیطنت های نویسنده درباره #حج رفتن بزرگترها شروع شده، و خنده به لب می‌آره و همون اول کار حسابی خواننده رو جذب میکنه، و به راحتی با نویسنده همزاد پنداری می‌کنید. تا داستان به حج رفتن خود نویسنده و دیدن مکان‌ها و به جا آوردن اعمال و پایان ایام حج.متن کتاب خیلی صمیمی، راحت و روان نوشته شده و سعی شده مکان های مختلف مکه و مدینه درست توصیف بشن. هم مکان های عمومی که اکثر حجاج میرن، هم مکان هایی که ممکنه هیچ حاجی ای اصلا نرفته باشند. 😊 و امیدواریم که نروند. خلاصه که با آقای حامد عسگری راحت میتونید برید مکه و مدینه و با فضاهای مختلف شهر و مردم #عربستان تقریبا آشنا بشويد

البته یک سری عکس هم در بین صفحات کتاب هست که رنگی و با کیفیت و تعداد بیشترش را میشه در صفحه خود آقای عسگری در هایلایت های مکه، پرتره های مکه،حاجی خودتی 1 و 2 و 3 و هایلایت تشریق دید.
چیزی که کتاب رو برای من خیلی جذاب کرده بود گریز زدن به #روضه #امام_حسین(ع) و اهل بیت #پیامبر بعد از دیدن هر مکان و به جا اوردن هر یک  از اعمال حج بود.

#بخشی_از_کتاب:
چقدر این جاده اشک دیده. چقدر گریه یواشکی دیده. اتوبوس سقف ندارد. زیر سقف نباید باشیم. لذت تعطیل. این منم، حامد، سی و هفت ساله از بم، همان حامدی که آن بلا را سر خروس درویش آورد، همان حامداز همه جا بریده. خدایا! من چقدر لباس بندگی ات را دوست دارم. از کت و شلوار دامادی ام بیشتر، از مشکی #محرم_حسین، کمتر.

#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب_بخوانیم