یادداشت مـاهـ در آغـوشـ خـورشـیـد 🌔
1403/5/14
این کتاب رو به صورت اتفاقی وقتی دیدم یکی درموردش نظر نوشته بود توی خواهم خواند قرار دادم . یکم بعد که خواستم کتاب سفارش بدم تصمیم گرفتم قلم نویسنده های خودمونم یکم بخونم بعد این کتاب به ذهنم رسید و انتخابش کردم. البته یه دلیل دیگه هم داشت که بخاطر این بود که از تندیس دوست داشتم یه کتاب داشته باشم🙃 درمورد کتاب بگم خب از یه نویسنده ایرانی توصیفاتی که میکرد بعید بود ، ولی اسم کتاب روش بود علمی تخیلی! تازه آخرالزمانی هم بود. و این نمایش دهنده ی این بود که اگه کاری نکنیم در آینده دینی باقی نمیمونه یا قوانینی. مثلا در آخرین داستان به نام "تنفس سالانه" به سوراخ شدن لایه اوزون اشاره کرده بود و آرزو ی مردم رو برای یه هوای تازه و نفس کشیدن نمایش میداد. بقیه ی داستان ها حاشیه هایی داشت که مورد پسند نبود ولی اگر از جهات دیگه ای نگاه میکردید متوجه میشدید که درواقع با نمایش این حاشیه ها میگوید اگر کاری نکنید همه چیز از بین میرود. البته ممکن است در دید اول بگویید شاید شخصیت نویسنده است که انقدر راحت از این جور چیز ها حرف زده و کرکتر رو اینطور نمایش میده. تصاویر درون کتاب کیفیت نداشت و فقط جلد کیفیت و شفافی داشت. گفته شده بود کتاب پایان خوشی ندارد ولی اصلا پایان به حساب نمی آمد. میتوانست توی همین کتاب داستان را کمی طولانی تر کند با هیجان بیشتر ، ولی به جایش پایان را گیج کننده و بدون مفهوم گذاشته بود . شاید میشد از داستان ها یک کتاب کامل نوشت؟ پایان انگار آزاد بود ولی به نظر اینطور نمیرسید و بیشتر آزار دهنده بود. مثلا برای داستان" سوپر استار" میتوانست آن را ادامه دهد . به این کتاب یک ستاره کم می دهم .