یادداشت azardokht

1404/2/17

عصرهای کریسکان را پارسال روزهای آخر  از نمایشگاه  مجازی کتاب سفارش گرفتم و امسال نرسیده به اولین روز نمایشگاه به اتمام رسید.گمان می‌کردم با یک داستان عاشقانه زمان قبل از انقلاب مواجه می‌شوم ،در موردش جستجویی هم  نکرده بودم راستش، فقط لای پست های اینستاگرامی یک نویسنده  معرفی شده بود .روایتی عجیب از ایستادن  پای خاک وطن.
هم زندانی بودن نویسنده و راوی در زندان های کومله باعث خلق عصرهای کریسکان می‌شود نامی که از یک منطقه جغرافیایی گرفته شده و یکی از زندان های حزب دمکرات بوده،زندانی با اعدامی های فروان بدون دادگاه 🥺
در کتاب مثل همه آنچه که قبلا از این احزاب شنیده بودم ابتذال اخلاقی و بی رحمی و وحشیگری پررنگ ترین خوی  اونها بود.
اما کاک سعید قصه که عجیب وطن پرستی رو معنا میکنه ،یک بسیجی خود جوش به تمام معناست و هر بار هم که به زندان افتاد از هیچ تلاشی برای زنده موندن و فرار  باز نموند.
هر جا تونست کار زمین مونده رو خودش گاهی تنهایی به دوش کشید.اما توانایی و شناخت و هوش ایشون باعث شد جون سالم از زندان های کومله و دمکرات به در ببره و خاطراتش به دست ما برسند.
در آخر بهتره بگم سختترین جنگ ،جنگ با منافق .

واقعا سخت‌ترین جنگه‌...!
فرض کنید با طرف چشم تو چشم میشی و ظاهرش مثل توئه ولی نمیدونی قراره باهات احوال پرسی کنه، یا یه گلوله توی مغزت خالی کنه! 🤒🙄
(البته یه خرده پیاز داغش رو هم زیاد کردم!🤝🏻😬)

1404/2/22

اتفاقا همین اتفاقات هم میفتاده ،خیلی صحنه جنگ پیچیده ای هست.