یادداشت Davoud sarvi
1403/7/1
موضوع اصلی کتاب مربوط میشود به آزادکردن خلاقیت درونی هنرمند و برداشتن موانع پیش روی در طی ۱۲ هفته (فصل) که در طول آن هفته نیز خواننده باید به تمارین پیشنهادی ارائه شده عمل کند.همان هنرمندی که سالها در حبس خانگی مغز منطقی گیر افتاده، نفس نمیکشد و از خلاقیت و ترسیم زندگی هنرمندانه باز ایستاده است. بعد از مدتی، میفهمید که هر چقدر بیشتر در دنیای خودتون و بیرون از خودتون بگردید، با هنرمند درونتون ارتباط بیشتری میگیرید. به همین دلیله که میگیم خیلی مهمه که در مورد خودتون و محیط اطرافتون بیشتر یاد بگیرید و خودتون رو بیشتر بشناسید. همیشه به دنبال صداها، بوها، طعمها و چشماندازهای جدید باشید. عبارت «صفحات صبحگاهی» را از استاد م شنیدم و از همان زمان ترغیب شدم که دربارهاش بیشتر بدانم. این عنوان اولین بار توسط نویسندهی کتاب راه هنرمند، خانم جولیا کامرون و برای تاکید به افراد هنرمند بیان شده است. صفحاتی که هر روز صبح بلافاصله پس از بیدارشدن و در حد سه صفحه بر روی کاغذ نگاشته میشوند. شرط اساسی و مهمی که در نوشتن این سطرها باید رعایت شود این است که حتما بدون توقف نوشته شوند طوری که به سانسورکننده مغز مجال فیلترکردن افکار چه به صورت نگارشی و یا هر شکل دیگری داده نشود و به بخش کمالگرای ذهن نیز اجازه پیشروی نمیدهیم.