یادداشت ALL ABOUT SHIN
1404/1/7
نقد کتاب «رستگاری یک قدیسه» از کیگو هیگاشینو کتاب «رستگاری یک قدیسه» اولش واقعاً با سرعت کمی شروع میشه. اینقدر که چند بار وسوسه شدم ولش کنم، اما خوشبختانه بعد از این شروع کند، داستان کمکم وارد یه فاز هیجانآور میشه. هرچند هیجان اولیه خیلی زیاد نیست، اما به اندازهایه که باعث بشه خواننده به خوندن ادامه بده و با داستان همراه بشه. چیزی که خیلی ازش خوشم اومد، دقت نویسنده توی جزییات بود. از اون دسته کتابهاست که همهی جزئیات حتی اونهایی که اولش شاید به نظر بیربط بیان، آخر سر به درد حل معما میخورن. همهی شخصیتها و گفتگوها بهنوعی توی روند داستان نقش دارند و همین باعث میشه احساس کنی هیچی توی کتاب بیهوده نیست. البته، پایانبندی کتاب کمی بحثبرانگیز بود. به نظرم میتونست یه مقدار غیرمنطقی به نظر بیاد، ولی نویسنده با توضیحاتی که ارائه میده سعی کرده کاری کنه که منطقی جلوه کنه. با این حال، شاید بعضیها نتونن بهطور کامل باهاش کنار بیان. در مجموع، من از خوندن این کتاب لذت بردم. به نظرم اونقدر خوب بود که نمره کامل ۵ از ۵ رو بهش بدم. با اینکه شروعش یکم سخت بود، ولی ارزش خوندن داره و به کسایی که به داستانهای معمایی علاقه دارن، حتماً پیشنهادش میکنم.