یادداشت ▪︎لومیریا▪︎
1404/5/28
دوتا با ارفاققق قاعدتا بعد ۳ جلد باید انتظار داشت از خانواده اسپن هم حرفی زده بشه؟ من که این انتظار رو داشتم ولی کلا شاید توی جلد ۱ ۳ صفحه درمورد خانواده اسپن بود ولی هیچ حرفی از خانواده اسپن نبود کنار اومدن سالیسیت با ماجرا و امریکا خیلی یهویی بود بعد ۲ جلد توی یه صفحه جمعش کرد این قسمت اسپویل داره👇🏻 ((((درسته که مر دیگه اسپن رو نمی خواد ولی به راحتی کنار اومدن هردوشون چرت بود اونم بعد ۲ سال(مر ادعا می کرد حتی با اینکه با اسپن نیست می خواد سر به تن زنش نباشه و اسپن ادعا می کرد برای مر می جنگه) مر آنه رو به راحتی قبول کرد و بعدش لوسی رو... و من بخاطر این حرکت انتظار خیانت به مر توسط آنه رو داشتم ولی نویسنده کشتش انگار نمی تونست وارد داستان کندش و اینکه اسپن اصلا بخاطرش نجنگیددددد رو مخم بود)))))) و دیگه اسپویل نیست پادشاه تهدید میکنه و به طور کاملا واضح از مر خوشش نمیاد(انتظار هیجان از این طریق رو داشتم) ولی هیچ اقدامی نمی کنه و البته این تیکه هم اسپویله👇🏻 (((((شاید کشته شدن پادشاه الزامی بود ولی دلیل مرگ ملکه رو نمی دونم؟ ملکه بود ولی نبود....درک می کنید چی میگم؟ این یه ابهامه و یه غلط)))))