یادداشت سیده محدثه موسوی
1403/10/22
شاید روزی بیشتر بنویسم اما فعلا به همین یادداشت کوتاه بسنده میکنم (چون همین الان هم نوشتنش کلی به تاخیر افتاده): کتابی که مدتها بود قصد خوندنش رو داشتم و با تشکر از دوستان بالاخره فرصتش پیش اومد🩵 شروع کتاب بسیار جذاب و درگیرکنندهست. مغزم تمام مدت با شخصیت کتاب همراهی میکرد و به عاقبت خیرش امید داشت:) در جایجای کتاب و توصیفات جالبش، شخصا سعی میکردم مواردی رو با دنیای امروز خودمون تطبیق بدم که خب خیلی هم عمل دور از ذهنی نیست و احتمالا همهی خوانندههای این کتاب اینکار رو انجام میدن. اما اینکه به چه و چطور ربطش بدین به نظرم به پیشینهی سیاسی و فکری مخاطب هم بستگی داره؛ if you know, you know😏 یکجایی در اواسط کتاب، که شخصیت اصلی شروع به خوندن کتابی در مورد [آنطور که در ترجمه اومده] "نظام اشتراکی گروهسالارانه" میکنه، روند کتاب بسیااااار برام کند شد و کمی تا قسمتی باعث شد کتاب رو کنار بذارم😶🌫️ نکتههای جالبی رو توی این قسمت بیان میکنه اما همینها رو قبلتر و در خلال داستان و حتی جلوتر و در ادامه خیلی روانتر و زیباتر مطرح کرده، بدون اینکه حوصلهی منِ مخاطبی که از این مدل کتابها بیزارم رو بخواد سر ببره... در نهایت که از خوندنش راضیم و احتمالا توصیهش هم میکنم😉