یادداشت فاطمه‌سادات نبوی ثالث

اولین کتاب امسال میلادیم می‌شه! چه شروعی :)). ترسم از رانندگی هنوز نریخته! سه‌شنبه‌ی پیش امتحان آیین‌نامه رو دادم و در کمال ناباوری استاد موردعلاقه‌ی نورولوژیم که همین چند روز پیش باهاش کلاس داشتیم رو هم سر امتحان دیدم(خدا خیرش بده امروز امتحان اعصاب داشتیم و هرچی گفته بود آورده بود. خدا یک در دنیا و صد در آخرت بهش بده :)) ). امتحان عملی رانندگی مونده :( ان شاءالله سردار آزمون نشم!

آرمیتا پرتوی

آرمیتا پرتوی

1 ساعت پیش

سلام. موفق شدی؟

سلام. آره. دفعه چهارم امتحان توشهری رو قبول شدم:))) و هنوز بعد از سه، چهار سال حس قشنگ قبولیش رو یادمه:)

آماندا

آماندا

47 دقیقه پیش

نگران نباش همه همینجورین همه میترسن اولین بار که بحث گواهینامه گرفتن شد من میترسیدم به عابرپیاده بزنم ولی به مرور یادگرفتم نه ترمز زیر پامه اولین بار که جاده رانندگی کردم ترسیدم ولی بعد دیدم خیلی راحته همه کاری اولش سخته تو میتونییییی

خیلی ممنونم ازتون:)) خدا رو شکر تونستم:) الان حدود سه ساله می‌شینم ولی هنوز توی جاده ننشستم پشت فرمون. ان‌شاء‌الله ترسم از اون هم بریزه. واقعا برای من خیلی ترسناک بود رانندگی و امتحانش. هنوز اضطرابم موقع امتحانش توی روزای سرد زمستون و حس رهایی بعد قبول شدنش رو یادمه.