یادداشت سید هادی میرمهدی
1403/3/6
یک جایی آخرای کتاب نویسنده به این شعار رایج بین خودمون اشاره میکنه که طرف رو میخوای بشناسی باش برو سفر ، بعد خودش اضافه میکنه که خودت رو هم میخوای بشناسی برو سفر. حالا چه سفری؟ سیاحتی؟زیارتی؟ ایران؟شمال؟جنوب؟یا خارج؟ ترکیه؟دوبی؟تایلند؟ یا بیایم یه چیز دیگه بگیم ، سفر در کتاب من با سفر در کتاب خودم رو شناختم که چقدر و چقدر و چقدر زیاد سفرنامه خوندن را دوست میدارم از #داستان_سیستان رضا امیرخانی آن سفر پر ماجرا شروع کردم. کتابهای یازده گانه #منصور_ضابطیان رو هم خوندم از استاد محمد تیجانی تونسی هم یکاثر #گشته_ام_در_جهان را خواندم تا اینکه نمایشگاه امسال در غرفه سوره مهر با #به_صرف_قهوه_و_پیتا آشنا شدم دیروز (شنبه ۵ خرداد) برش داشتم و امشب تموم شد. خوب بود ، از سبک نوشته خوشم آمد ، گرچه گاهی کلیشهای بود و دوست نداشتم اما از حق نباید گذشت که یه جاهایی هم با یه گزارش قشنگ و جذاب منو تونست نگهداره. دو سه تا تیکه از کتاب رو به صورت استوری گذاشتم که میتونید در هایلایت #سفرنامه پیج ببینیدش. برای یک برنامه میان مطالعاتی بسیار خوب و حتی بگم که ضروریه امیدوارم که فرصتی پیش بیاد و دوتا سفرنامه دیگه #معصومه_صفایی_راد رو هم بخونم.