یادداشت 🩵💫safa

🩵💫safa

🩵💫safa

1404/5/30

خب. این کتابم که طبق معمول بدون هیچ‌ ایده‌ای شروع به خوندن کردم. =))😂😂
در واقع چون طاقچه تخفیف ۹۰ درصدی گذاشته بود یا حتی شایدم رایگان شده بود سیوش کردم و از اونجا خوندم اگرنه شاید سال‌ها چشمم به این کتاب نمی‌افتاد چون نه اسمش رو شنیده بودم نه از نویسنده‌ش تا حالا چیزی خونده بودم. :)

بگذریم، خلاصه این کتاب توی طاقچه‌ی من ماه‌ها داشت خاک می‌خورد، تا این که یه روز که مدیرم سر کار بهم گیر داد تایم‌های بیکاریت کتاب‌ نخون، و منم اینطوری بودم که بابا تو تایم بیکاریمه!! و توی گوشی‌م اینو شروع کردم که کتاب رو دستم نبینه. :) [بماند که الان بازم کتاب می‌برم.🧚🏻‍♀]

بگذریم. خلاصه خیلی رندوم این کتاب رو شروع کردم، و خیلی کوتاه کوتاه هم خوندمش! شاید حتی بیشتر از چندماه طول کشید خوندنش برام. بین خوندن هر داستانش بعضا چند هفته برام فاصله می‌افتاد ولی خب تایم‌هایی که می‌خوندمش خوش می‌گذشت و حس قشنگی داشت. :)

این کتاب یه مجموعه داستان کوتاه طنزه. در مجموع ده تا داستان. و اگه به داستان کوتاه و طنز فارسی علاقه داشته باشین واقعا پیشنهاد مناسبیه.

من به شخصه آدم داستان کوتاه نیستم! در واقع آخرین انتخابمه! من حتی داستانای بلندی که صد صفحه‌ای هستن رو هم کوتاه حساب می‌کنم بعضا. :) چون اینطوریم که زیر ۲۰۰_۳۰۰ صفحه که تا بخوای با کاراکتر و داستان ارتباط بگیری قضیه تموم شده. :) کلا من آدم چیز‌های طولانی ئم. و ژانر طنز هم به اون صورت ژانر انتخابی‌م نیست، نه توی کتاب به اون صورت...

و خب از دلایلی هم که انقدر طول کشید تا کامل بخونمش همین بود. هیجان لازم برای من نبود تا بخوام ادامه‌ش بدم، کاملا مودی می‌رفتم سراغش، یا تایم‌هایی که می‌خواستم کتاب بخونم اما چیز طولانی نمی‌خواستم می‌رفتم سراغ ایشون و چند دقیقه‌ای هم واقعا خوشحال و خندون می‌شدم.✨

به طور کلی سلیقه‌ی من به سمت چنین کتاب‌هایی نمیره، انتخاب من هیچوقت داستان کوتاه نمی‌شه، اما نثر داستان، نحوه‌ی روایت، طنز ایرانی، شیرینه و ناخودآگاه لبخند به لبم می‌آورد، یه حس نوستالژی شیرینی هم برام داشت. و صادقانه، موقع خوندنش بهم خوش می‌گذشت.🧡🌿
حتی شاید از این به بعد بیشتر به سمت طنز‌ها برم. اما خب هیچ‌چیزی قطعی نیست. :)

خلاصه که آره. اگه به داستانای کوتاه فارسی و طنز علاقه دارین، این کتاب کاملا مناسبتونه. ☕️🤎

عجب مدیری! 😒😒

دقیقا😔