یادداشت
1401/4/16
4.4
چه فهرست جذابی دارد این کتاب عباسِ علی عباسِ ام البنین عباسِ عباس .. وقتی شروع به خواندن کردم متوجه شدم قرار است عباس علیهالسلام را از زوایای نگاههای متفاوتی روایت کند که همه در نوع خودشان بی نظیرند. و چه فصل درخشانی بود فصلِ " عباسِ حسین" چون عشقِ عباس به حسین را بهتر از خودِ عباس نمیتواند تعریف کند. چون حسین را فقط عباس میتواند اینگونه عاشقانه توصیف کند. به علت کمحجم بودنِ کتاب میتوانستم کتاب را در یک روز تمام کنم ولی نه میخواستم و نه میشد که به سرعت خواند و رد شد و آنهایی که تجربه خواندنِ این کتاب را دارند شاید با من موافق باشند که بغضی از اول کتاب به گلوی آدم چنگ میزند، بغضی که با همان خواندن تیتر کتاب شروع میشود و نمیگذارد بدون تامل بخوانی و رد شوی. و این بغض شیرین و دوستداشتنی بغضیست که با نام زیبای عباس علیهالسلام گره خورده است. #سقای_آب_و_ادب از نظر من عاشقانهایست که نویسنده در مقام عاشق جدا از همتی که برای پرداختن به شخصیت بی بدیل قمر بنیهاشم داشته، با تمامِ ظرافت و ظرافتِ تمام در قالب جملات عاشقانه و بصیرتوار تلاش کرده است تا عمق عشق و ارادت خویش را به ساحت معشوق ارزانی کند که الحق به مراد خود رسیده است.