یادداشت سجاد نوروزی

کتاب راند: دفترچه خاطرات یک دانشجوی پزشکی
نویسنده دکتر مهدی ایزدی است که خاطرات دوره تحصیل خود در رشته پزشکی را با تغییر و تصرفاتی به قلم تحریر در آورده است. گویا پس از سالیان سال گذشته از تحصیل.
نویسنده خود نیز اذعان دارد که داستان های این مجموعه تماما خیالی هستند. برای من که چندسالی هست از دانش آموختگی دوره عمومی پزشکی ام میگذرد داستانهای کتاب همان حس «خیال رگه دار در حقیقت» را که تعبیر نویسنده است بر می انگیخت. شاید اما برای تازه ورود ها و یا قدیمی تر ها کمی نوستالژیک و شور انگیز باشد.
کتابی است ۷۷ صفحه ای که نویسنده بی درنگ پس از مقدمه ای بسیار کوتاه سراغ خاطرات خیالی خودساخته میرود.
در بیان خاطرات و داستانها سعی کرده است که مشقت های دوره دانشجویی رشته پزشکی را با چاشنی طنز «حقیقت های تلخگونه» دوره پزشکی بیان کند و در این راه در بیان نه همه اما برخی از آنها موفق بوده است.
با دو داستان «تشخیص» و «گزارش صبحگاهی» این کتاب بیشترین ارتباط را برقرار کردم و بالعکس با داستان «دختر شاه پریان» .
کتاب مختصر و کوتاهی است و در حد بضاعت مفید و شاید ارزش معرفی آن برای شما نیز داشته باشد.

کتاب راند: دفترچه خاطرات یک دانشجوی پزشکی
نویسنده خود نیز اذعان دارد که داستان های این مجموعه تماما خیالی هستند. برای من  که چندسالی هست از دانش آموختگی دوره عمومی پزشکی ام میگذرد داستانهای کتاب همان حس «خیال رگه دار در حقیقت» را که تعبیر نویسنده است بر می انگیخت. شاید اما برای تازه ورود ها و یا قدیمی تر ها کمی نوستالژیک و شور انگیز باشد.
در بیان خاطرات و داستانها سعی کرده است که مشقت های دوره دانشجویی رشته پزشکی را با چاشنی طنز «حقیقت های تلخگونه» دوره پزشکی بیان  کند و در این راه در بیان نه همه اما برخی از آنها موفق بوده است.