یادداشت نرگس زنجانی
ماجرای کتاب برمیگردد به سال ۱۳۹۱. راستش من اصلا خبری از این سفر نامه هیچ کجا نشنیدم! کاروان چند ملیتی ،چند مذهبی با مسئولیت کاملا مردمی می روند به سمت فلسطین . می روند تا حصر را بشکنند و جوانه ی امید تازه ای در دل مردم در بند فلسطین بکارند. فراز نشیب سفری زمینی ،سفری که از هند آغاز می شود تا برسد به پشت مرزهای فلسطین را می خوانید البته نقطه ی شروع کتاب ایران است. کتاب در لایه ی ملایم طنزی از شیطنت های ایرانیان پیچیده شده و این سختی سفر را کمی قابل تحمل تر کرده. سفر ی با زبان ،فرهنگ و مهم تر از همه مذهب های متفاوت اما با یک هدف مشترک. هدفی مقدس برای رهایی یک ملت مظلوم. مردمی از کشورهای آسیایی و اروپایی و حتی آمریکای مدافع اسرائیل و حتی تر خاخام های یهودی قرار می گذارند تا پشت مرزهای فلسطین جمع شوند. اراده های محکم که باعث ترس اسرائیل می شود و تهدید کشورهای میزبان کاروان الی البیت المقدس. آدمهایی که در زندگی منفعل نبودند و کاری که می توانستند را با فروتنی انجام دادند. اگر حرفه ای هستید ،شاید کمی نقص در نویسندگی آزارتان دهد ولی در کل کتاب خوش خوان و روانی است . در ضمن اینکه تجربه ی خاصی را به نمایش گذاشته است.