یادداشت fateme.z.yassi

😓... دختر
        😓... دخترم در صف از شدّت گرما از حال می‌رود و بی‌هوش می‌افتد کف پیاده‌رو. حالا هیچ‌کس هم نمی‌دانسته خانه‌اش کجاست‌. خلاصه یک ساعتی خانه‌ به خانه می‌گردند تا بالاخره خانه‌مان را پیدا می‌کنند. من چه کردم؟ فقط تشکر! تشکر کردیم و آوردیمش خانه‌‌. نگاه و متلک‌های همسایه‌ها و هم‌محلی‌ها را هیچ وقت فراموش نمی‌کنم که "تو با این قد و هیکل خانه هستی و آن وقت این طفل معصوم باید برود نان بگیرد؟" فکر می‌کنید من چه کار کردم؟
_نمی‌دانم.
کمی که به خود آمد و مادرش تیمارش کرد، رفتم سراغ بساطم در آشپزخانه و خیلی زود مثل یک خاطره‌ی دور فراموش کردم. باور می‌کنید؟ انگار حادثه مال پنجاه سال پیش است.
_شما بگویید، باور می‌کنم.
این است که می‌گویم اعتیاد چیزی را از آدمیزاد می‌گیرد که هیچ بیماری دیگری نمی‌گیرد. اسمش چیست را دقیقاً نمی‌دانم. راست می‌گویم. ...

✨متنی که خواندید بخشی از کتاب "ویولن زن روی پل" بود، این کتاب روایت رهایی آقا خسرو از تاریکی‌هاست. کسی که نه تنها خودش از تاریکی به سمت نور قدم برداشت بلکه با مهربانی و محبت دست هم‌نوعان خویش را گرفت و به سوی نور بُرد.

📝این کتاب روایتی دارد که در دنیای امروز کمتر به آن پرداخته شده است. دیدن دنیا، آدم‌ها و رفتارهایشان از نگاه یک فرد مبتلا به اعتیاد، برای من موضوع جدیدی بود که تا به امروز چیزی درباره آن نمیدانستم. کدام یک از ما تا به حال پای درد و دل‌های یک فرد مبتلا به اعتیاد نشسته‌ایم و به درد و رنج‌هایش گوش سپرده‌ایم؟! یک فرد معتاد به مواد مخدر در نگاه اکثر ما، یک آدمیزاد بی‌اراده و منزجر‌کننده است. اما خواندن این کتاب نگاه شما را به افراد مبتلا به اعتیاد تغییر می‌دهد، همه ما در ظاهر می‌گوییم که "یک معتاد مجرم نیست، بیمار است" اما واقعاً به آن باور نداریم؛ خواندن این کتاب به شما کمک می‌کند این حقیقت را باور کنید‌.

🖇کتاب "ویولن زن روی پل" برای من بسیار جذاب بود، چون تا به امروز، کتابی با این موضوع نخوانده بودم. اطلاعاتی که کتاب درباره زندگیِ یک فرد مبتلا به اعتیاد، چالش‌ها و سختی‌هایش در اختیار خواننده قرار می‌دهد، ارزشمند و قابل توجه است. نوع روایتِ آقای باباخانی از زندگیِ خودشان ساده، صادقانه و بی‌آلایش است، که من آن را دوست داشتم.

☀️در نهایت اگر مثل من طرفدار کتاب‌هایی با موضوعات جدید و زندگینامه اشخاص هستید، پیشنهاد می‌کنم خواندن "ویولن زن روی پل" را از دست ندهید.

#معرفی_کتاب
#ویولن_زن_روی_پل