یادداشت Mohammad Nemati

قبل این که کتاب رو شروع بکنم ، یادداشت های بقیه رو خوندم و اکثرا راضی بودن ولی خیلی از کسایی که راضی نبودن با شدت و قاطعیت ازش انتقاد میکردن ، در کل بهتره وقتی قصد دارید یک کتاب رو با بقیه همخوانی بکنید سراغ نظرات قبل شروع کتاب نرید چون خیلی تاثیر گذاره وقتی در حال خواندنش هستید ، به هر حال باید کتاب رو تا آخر بخونید ، اگه خود تون تنهایی قصد خوندن یک کتابی رو داشتید اونو حتما باید قبلش نظرات بقیه رو بخونید تا وقت تون تلف نشه . کتاب خردم کن نوشته طاهره مافی نویسنده آمریکایی ایرانی هستش که تو ژانر فانتزی ، تخیلی ، عاشقانه که برای سنین نوجوانان نوشته شده اگه بخوام ابعاد داستان رو از نظر فانتزی و تخیلی برسی کنیم در کل محتوای خوبی داشت و داستان ضعیفی نبود ، تو بعد عاشقانه من نظری ندارم چون از زیر مجموعه های عاشقانه های آبکی بود که مخاطبین این ژانر باید بیان نظر بدن . شخصیت پردازی کتاب خوب بود و قابلیت گسترش خیلی بیش تری داره که داخل یادداشت های بقیه خوندم که این اتفاق میافته کشش کتاب خیلی خوب بود بعد از هر قسمت شما بازم ترغیب به خوندنش میشدید فضا سازی کتاب هم میشه گفت نسبتا خیلی خوب بود در رابطه کلیشه ای بودن داستان تو جلد ۱ من با بقیه نظر ها موافق نیستم ، از اون جایی که اکثر نویسنده ها از بقیه کتاب ها الهام میگیرن خانم مافی استثنا نیست از این قضیه و داستان های تخیلی عاشقانه اکثرا چیز جدیدی برای ارائه ندارن ولی خوندن هر کدوم تجربهی متفاوتی هستش که دیدگاه های نویسنده ها رو مقایسه بکنیم و عمق نگاه هر کدوم رو به جهان فانتزی و تخیلی ببینم از اون جایی که برای سنین نوجوانان این کتاب نوشته شده احتمالا کسایی که دیگه نوجوان نیستن باهاش زیاد ارتباط برقرار نکنن. این که ارزش خوندن داره یا نه فعلا نمیشه چیزی گفت چون هنوز کلی جلد دیگه هم داره داستان. یک ستاره هم بیش تر دادم چون خانم مافی دادم اصالتا ایرانیه. (^^)