یادداشت مهرسا بانو
1404/3/5
واقعا یکی از زیباترین ، مذهبی ترین و دخترانه ترین کتاب هایی که خوندم ، آنقدر داستان هیجان انگیز و اعتیاد آور بود که نمیتوانستم کتاب را زمین بگذارم . داستان خاطرات بانوی محجبه و اصیل ایرانی به نام نیلوفر شادمهری ( نویسنده ی محترم همین کتاب ) در کشور فرانسه و قلب اروپاست. خاطراتی که بر اساس واقعیت نوشته شده است و این را میتوان از تصاویر داخل کتاب متوجه شد . در فرانسه ، جایی که تصور بسیار فاجعه باری از دین اسلام و شیعیان و مسلمانان آسیا و شرق آسیا در ذهن مردم است ، قضاوت های نادرست و غلطی که درمورد شیعیان وجود دارد ، عقاید مختلف درمورد وجود خدا هست ، در بین این مردم شبهه هایی وجود دارد که هیچ کس پاسخ گوی شان نیست ولی خانم شادمهری نه تنها مغلوب فضای مسموم فرانسه نمی شود بلکه با جدیت و زیبایی تمام ، از حجاب ، دین و مذهب و ایران دفاع میکند . نوع پوشش اصیل ایرانی خانم شادمهری در فرانسه دیگر هم خوابگاهی های ایشان را تشویق میکند که درمورد اسلام بپرسند . و جذابیت ماجرا این هست که ایشون در چه موقعیتی چه فضایی چه کنایه ها و حرف هایی که تحمل کردند ولی دست از اعتقادشان نکشیدند و این یعنی بانوی اصیل ایرانی. و جالب تر از آن این بود که من خودم به عنوان یک دختر شیعه ی محجبه ی علاقمند به بحث های سیاسی و مذهبی ، حرف های خانم شادمهری برایم تازگی داشت ، خیلی . برخی از توضیحاتشون بیشتر و جامع تر از تصورات ما بود . دلایل و جواب ها برای شبهه های رایج را ایشان به زبان خودمانی تر ، مذهبی تر و کامل و جامع تر توضیح دادند که من این را خیلی دوست دارم . و در نهایت ، اگر یک کتاب مذهبی ، سیاسی ، اسلامی میخواهید که بتواند اطلاعات دینی شما را گسترش بدهد ، این کتاب پیشنهادی فوق العاده است ، حتما بخرید ، بخونید و لذت ببرید 🌷