یادداشت کتابخورم
1403/3/1
⭕مجموعهای از داستانهای کوتاه به قلم جذابِ آقای امیرخانی کتاب شامل ۱۱ ماجرای متفاوت است که اسم کتاب هم از اسم یکی از همین داستانها برداشته شده ⭕بخشی از کتاب: هرکسی یک عشقی دارد، اما خیلی کَمَند آدمهایی که به صراحت دنبال عشقشان بروند. مثلا یکی عاشق رانندگی است، میرود دنبال حرفه بیتحرک کاسبی. یکی عاشق کاسب شدن است، به عشقش پشت پا میزند، میشود پزشک. البته هیچوقت آدم نمیتواند از عشقش به طور کامل دست بکشد. شاید برای همین باشد که خیلی از کاسبها خودشان با اتومبیل به دنبال اجناس میروند و یا خیلی (بعضی) از پزشکان مثل کاسبها در مطب شخصیشان طوری مینشینند که انگار پشت دخل دکان نشستهاند (نوشتهی داخل پرانتز از من هست) Merged review: ⭕مجموعهای از داستانهای کوتاه به قلم جذابِ آقای امیرخانی کتاب شامل ۱۱ ماجرای متفاوت است که اسم کتاب هم از اسم یکی از همین داستانها برداشته شده ⭕بخشی از کتاب: هرکسی یک عشقی دارد، اما خیلی کَمَند آدمهایی که به صراحت دنبال عشقشان بروند. مثلا یکی عاشق رانندگی است، میرود دنبال حرفه بیتحرک کاسبی. یکی عاشق کاسب شدن است، به عشقش پشت پا میزند، میشود پزشک. البته هیچوقت آدم نمیتواند از عشقش به طور کامل دست بکشد. شاید برای همین باشد که خیلی از کاسبها خودشان با اتومبیل به دنبال اجناس میروند و یا خیلی (بعضی) از پزشکان مثل کاسبها در مطب شخصیشان طوری مینشینند که انگار پشت دخل دکان نشستهاند (نوشتهی داخل پرانتز از من هست)