یادداشت زهرا زرین‌فر

درباره ی خوب بودن
        شاید بشه گفت این کتاب یه کتاب تو حوزه‌ی اخلاقه. بدون این که بخواد
فلسفه بگه یا بخواد رویکردها اخلاقی رو معرفی کنه و... مثل همیشه خیلی ساده و خواندنی از ویژگی آدم‌ها خوب  و تأثیرشون رو بقیه می‌گه و وقتی هر فصل رو می‌خونی با خودت تکرار چه خوب می‌شه اگه همه اینا رو بدونیم و عمل کنیم اون وقت دیگه خیلی از رنج‌هایی که بهمون تحمیل می‌شه کمتر می‌شد.
هر چه قدر ما بیشتر با نقاط ضعف و تاریک و عجیب غریب درونمان عجین‌تر باشیم و بدونیم که بقیه‌ هم مثل ما انسانند با نقاط ضعف و تاریک و عجیب غریب خودشون و همین طور متوجه باشیم که حرف‌ها و رفتارهای ما چه تاثیرات خوب و بدی رو بقیه می‌تونه بذاره قدم بزرگی به سمت خوب بودن برمی‌داریم.
من خودم تعدادیش رو سعی می‌کردم رعایت کنم و خوب بعضیاش رو هم باید تمرین کنم. ولی یک سوال خیلی مهم برام ایجاد می‌شه چند درصد از آدم‌هایی که جزء تعریف‌های آدم خوب این کتاب نیستند سراغ همچین کتابی میان؟ بیشتر به نظر میاد آدم‌هایی که درصدی ازین خوب بودن رو دارن سراغ این کتاب میان تا بهتر بشن ولی کاش دغدغه‌ی خوب بودن در آدمای بیشتری ایجاد بشه.
کتاب‌های مدرسه زندگی بهترین کتابایی هستند که می‌تونید به کسایی معرفی کنید که علاقه‌ای به بحث‌های خیلی پیچیده و عمیق و طولانی ندارند ولی با این حال چیزای خوبی یاد بگیرند.