یادداشت T.sh

T.sh

T.sh

1404/4/29

این فقط یه کتاب تاریخ معمولی نیست...یه ماشین زمانه که میتونی باهاش برگردی به صدها سال پیش.:>>
همون زمانی که سرخپوستا تو آمریکا،سیاهپوستا تو آفریقا و بقیه مردم جهان داشتن برای خودشون زندگی میکردن ولی اروپایی ها یه تصمیمی گرفتن، که منتهی شد به کشف قاره های جدید، استفاده از منابع اون کشورا و کشته شدن هزاران آدم بی گناه.
آدمایی که تنها گناهشون تفاوت رنگ پوستشون بود.
برای خودشون زندگی میکردن تا اینکه سفید پوستا اومدن و زمیناشونو ازشون گرفتن و اونارو به بردگی گرفتن.
یکی از ارتشی های آمریکا گفته بوده:
<<ناواهوها، زن و بچه و مرد، به هر سو می‌گریختند. سربازها به هرکدامشان که می‌رسیدند با سرنیزه یا شلیک گلوله اورا از پا در‌می‌آوردند.سربازی را دیدم که می‌خواست زن سرخپوستی را با دو کودک سر ببرد.با فریادی از او خواستم که دست نگه دارد، اما به فرمان من توجهی نکرد. با تمام توان به طرف او دویدم، اما وقتی به او رسیدم کار هردو بچه را ساخته بود و زن را مجروح کرده بود...>>

هر آدمی باید این کتابو بخونه تا بفهمه کسایی که الان میخوان با ما صلح کنن،همون کسایی هستن که سال ها پیش به سرخپوستا وعده های دروغ میدادن و سیاهپوستارو به کار و بردگی میکشوندن.
مثلا فقط برای تجارت و دوستی رفتن هند ولی تهش کل هندو تو مشت خودشون گرفتن و همه منابعشونو خوردن.

و درضمن نگران نباشین متن کتاب ساده و روانه قرار نیست موقع خوندنش خسته شین و خوابتون بگیرهD:
به چند تا بخش تقسیم شده و هربخش یه موضوعی رو تو قالب قسمت های کوتاه توضیح میده و به نظرم واقعا کتاب بدرد بخوریه پیشنهاد میکنم امتحانش کنین🤭

+ولی بیاین اینو روتین کنیم که بعد خوندن چند تا رمان حدااااقلل یه کتاب علمی/تاریخی/فلسفی/روانشناسی بخونیم تا علاوه بر تقویت روحمون اطلاعاتمونم بالا بره:)))