یادداشت ایمان دانشی

شرح حال ملک و ملت‌ها
از دو حالت قدم برون ننهاد
یا که بی‌داد بعد آشوبی
یا که آشوب بعد استبداد

نمی‌دونم چرا ولی خواستم در اول این متن از آخرین ابیات کتاب استفاده کنم که خالی از لطف نیست(این مسئله چیزی را برای شما فاش نمی‌کند)
به طور کلی تصور ما اینه که مدرنیته در موارد زیادی در تقابل با مفاهیم کلاسیک و کهنه موجوده؛ به خصوص در کشور ما
اما کمتر کسی توجه می‌کنه که تعاملات و موارد کنونی در ادامه و سیر موارد کلاسیک قرار داره که اگرچه به طور اساسی با دو مورد کاملا متفاوت روبرو هستیم اما قطعا در به وجود اومدن چیزی که در دوران جدید ما با اون روبرو هستیم تاثیر عمیق میراث گذشتگان ما در تمامی موارد مشهوده
در این کتاب طنز نو و امروزی ترکیب یکدستی خورده با گلستان سعدی و حکایات اون حداقل در شیوه نگارش(البته همون‌طور که در مقدمه کتاب هم توسط دکتر همایون کاتوزیان گفته شده، ما شاهد تغییر حکایات گلستان به دغدغه‌ها و موارد مدرن هستیم) مطابق با گلستان پیش رفته است. مطمئنن رعایت یک توازن مداوم در مطلب کار سختیه به خصوص که همون‌طور که در مدت اخیر شاهد بودیم، کمدی به سمت بی محتوایی و محتوازدگی کشیده شده.
این توازن تا حد معقولی در کتاب رعایت شده و شاید ایراد خردی که بشه از کتاب گرفت شاید واژه‌نامه اون باشه که به نظرم جا داشت جامع‌تر باشه برای مخاطب عام(دلیل کسر یک ستاره از اثر این ایراد کوچیک نیست)
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و این یادداشت رو مطالعه کردید.