یادداشت شاهکار

شاهکار

شاهکار

1403/5/21

خب این کتاب هم تموم شد.من نسخه ی صوتیش رو گوش کردم.راستش رو بخواید کتاب به هیچ وجه لایق پنج ستاره حداقل برای منی که خوره ی کتاب های جناییم نیست.کتاب ۴۰۰ صفحه و جزییات بسیار بسیار زیاد و همچنین اسامی زیادی داره که احساس می کنم نویسنده فقط برای یک پیچیده کنندگی کاذب این کارو کرده.وگرنه منِ جنایی خوان انتظار اینو دارم که حداقل وقتی اسم حدود ۳۰ نفر توی داستانه،حداقل قاتل توی یکی از اونا نحفته باشه.نهایتاً قاتل کسیه که مجموعاً ده صفحه هم راجبش صحبت نشده و اون همه اسامی زیاد و اغراق چیزی جز یک توهم نبود.من کل مدتی که داستان رو گوش میکردم درپی کشف معما بودم و بنظرم نویسنده حداقل باید یه سرنخی که توی داستان می ذاره تهش بدردش بخوره و از همون نتیجه بگیره قاتل کیه.اما نویسنده ی این کتاب فقط کلی اسم الکی و داستان الکی آورده که ذهن خواننده پرت بشه و نهایتاً قاتل و انگیزش بنظر بنده اصلاً منطقی نبود.در کل بنظرم کتاب های خیلی بهتر و هیجان انگیز تری برای خواندن هست.صد البته که این جلد اوله و شاید در ادامه پاسخ سوالات بی پاسخ این جلد داده بشه.بنظرم ۴ ستاره کفایت می کنه.برای کسایی که تا حالا کلاً جنایی نخوندن عالیه ولی برای منی که ۹۰ درصد کتاب هام جناییه خیلی هیجان انگیز نبود.ولی باز هم پیشنهادش می کنم به جنایی دوستان چون تجربه ی بدی نبود برام و دنیای پیپ و راوی رو دوست داشتم.✨️✨️✨️✨️