یادداشت آگاتاهد.
1403/11/17
تجربهی حس و حالِ در خانه ۲۲۱b خیابان بیکر بودن و جلوی شومینه روی صندلی راحتی نشستن و حل کردن معما با این کتاب تضمینیه. این کتاب جوری بود که دوست داشتم یه روز تو بیکاری بشینم کلش رو بخونم ولی کارام اینقدر زیاد بود که مجبور میشدم ولش کنم برای همین چند روز طول کشید. اما بریم سراغ بررسی داستانها: ✅️داستان اول، انگشت شصت مهندس: بعد این داستان توقعم در مورد داستانهای کوتاهِ کانن دویل به شدت بالا رفت. داستان به بهترین نحو روایت شد و به شدت دارک و وحشتناک بود طوری که صحنههای داستان کاملا جلوی چشممه و جزو بهترین داستان کوتاه هایی بود که از شرلوک خوندم، گرچه زیاد از قدرت استدلال شرلوک استفاده نشد ✅️داستان دوم، اشراف زاده مجرد: معما متوسط بود ولی ارزش خوندن داشت و من نتونستم حدس درست بزنم ✅️داستان سوم، نیم تاج یاقوت: فکر کنم این داستان تو سریال های شرلوک هم باشه. ماجرای قشنگی بود و من مجبور شدم وسطش ولش کنم و یکم جوانب رو سنجیدم و حدسم درست از آب در اومد. معمای سختی نبود ولی قشنگ بود ✅️داستان چهارم، آلش های سرخ: بینظیر! این بعد از انگشت شصت مهندس بنظرم بهترین داستان کوتاهِ این کتاب بود. همه چیز خیلی عجیب غریب بود و در نهایت پشت پرده همه این عجیبیهارو منطقی میکرد و این با سلیقهی من خیلی جوره. البته که جواب معما سخت نبود ولی هیجان زیادی داشت حتی اگه بفهمین تهش قضیه چی بوده چندجا ممکنه سکته ناقص بزنید ✅️داستان پنجم، برق نقرهای: حقیقتا معمای خفنی بود و فکر نکنم یه درصد هم ممکن بود بفهممش. گرچه از اون چیزای مخوف و عجیبغریب نداشت برای همین عنوانِ بهترین داستان کوتاه همچنان برای انگشت شصت مهندس باقی میمونه.. ✅️داستان ششم، ماجرای کشتی گلوریا اسکات: این داستان برای من که خورهی هر اطلاعاتی راجب گذشتهی شرلوک هستم یه سوپرایز محسوب میشد. این داستان اولین پروندهی شرلوکه و خودش برای واتسن تعریف میکنه. داستان عجیب غریبی بود و پشت پردهی به شدت وحشتناکی داشت. این داستان با آلشهای سرخ در رده دوم قرار میگیره👀 ترجمه واقعا اعصابم رو خورد کرد. اخههه "آقاواتسن" یعنی چی؟ خیلی وحشتناکه کافیه یه بار با صدای بلند بخونینش. بعد تصور کنین شرلوک با حالت خودمونی پونصد بار واتسن رو اینجوری صدا زد. تو کتابایی که ترجمه کریم امامی هست اینجوریه و اینکه کلمه عربیهایی مثل "مع هذا" و "بارک الله" استفاده شد، آخه یعنی چی 😂😂 در پایان اینکه حتما پیشنهاد میکنم بخونین فقط خواهشا، خواهشا نسبت به قلمِ ادبی گارد نگیرین کم کم بخونین عادت میکنین (این رو برای کسایی میگم که زیاد ادبی نخوندن) 💘