یادداشت Little Fox
1403/5/13
4.2
نوشتن راجع به کتابهایی که دوستشون دارم همیشه برام سخته ولی این یکی دقیقا همون چیزیه که من بهش میگم مسخ کننده... جذاب، غیرقابل پیشبینی و آمادهی خورده شدن توی یه نشست =] ایده کاملا جدید و خاصه [حداقل از نظر من] و چیزی شبیه این تا به حال نخونده بودم و در کنارش، نویسنده به قدری مهارت و تسلط داره که با همون مقدمه شما رو شوکه و جذب میکنه و این کشش در تمام طول داستان حفظ میشه. روند هیجانانگیز و مرموزی هم داره و گاهی چنان اتفاقات کریپیای میافته که بدنتون مورمور میشه. در کنار توئیستها و اتفاقات عجیبش، به هیچ عنوان اضافهگویی نداره و نویسنده اطلاعات لازم رو درست مثل روند کامل شدن یه پازل توی کل داستان پخش کرده (به صورتی که خستهکننده نباشه) و ذره ذره به خورد مخاطب میده و همین به شدت باعث گیرایی کتاب شده. تنها ایرادی که شاید بتونم بهش اشاره کنم اینه که شخصیت پردازی بعضی کاراکترها تا حدی گنگ موند ولی جز این همه چیز عالی بود. شخصیتهای جذاب، روند زیبا، ایده جدید و اتفاقات عجیب همه و همه یه پکیج پر کشش رو تشکیل دادن که به محض شروع دیگه نمیتونی کنار بذاریش. واقعا دوستش داشتم و یکی از قشنگترینهام شد. پیشنهادش میکنم. پ.ن: من هر دو ترجمه موجود از این کتاب رو خوندم و مقایسه کردم و هر دو عالی و کاملن.