یادداشت ارغوان حسینی
سلام و نور اگه بخوام کتاب رو در یک کلمه توصیف کنم میتونم براش از کلمه «شیرین» استفاده کنم و تا حدودی ماجراجویانه . کتاب در مورد پنج بازنشسته به نام های مارتا ، کریستینا،آناگرتا،مغز و شن کش هست که تو خانه سالمندان زندگی میکنن اما اون ها از وضعیت بدی که تو آسایشگاه وجود داره راضی نیستن و یکبار با دیدن مستندی درباره وضعیت زندانیان تو زندان و بهتر بودن وضعیت زندانیان نسبت به سالمندان تصمیم می گیرن با انجام سرقت راهی زندان بشن، ماجراهای کتاب خیلی جالبه و با اینکه شاید تصور کنید که سرقت های زیادی قراره اتفاق بیوفته اما فقط سه تا سرقت انجام میشه اما همین موضوع باعث پیش اومدن ماجراهای خیلی زیاد و جالبی میشه که این باند با نبوغ خودشون هربار مشکلات رو به شکلی حل میکنن ، تنها چیزی که برام یک مقدار باورش سخت بود سن زیاد اعضای این گروه بود که تقریبا بین هفتاد و پنج تا هشتاد بود و فکر میکنم برای انجام این سرقت ها نویسنده باید سن کم تری رو در نظر می گرفت اگرچه برای این موضوع هم در کتاب راه حلی درنظر گرفته بود . اگر که دوست دارین یه مدت ذهنتون از چیز های منفی خالی بشه و یه ماجراجویی خوب و شیرین رو شاهد باشین خوندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم ✨