یادداشت امیرمهدی دماوندی
1403/5/27
یک تصمیم،شروع ماجراجویی عظیم و حتی دهشتناک است. 💥مشخصات کتاب: کتاب رایریا نوشته مایکل جی.سالیوان ترجمه خانم فاطمه خوانین زاده و عذرا قاسمی نشر ویدا(کنار) +مقدمه مترجم برام جالب بود؛بخونیدش. 💥روند داستانی: روند بشدت منطقی داشت؛نه کند بود و نه تند و نه خسته کننده.همچنین بشدت پیشبینی ناپذیر بود و داستان را هر لحظه میپیچوند و تا اخرین لحظه نمیشد حدس زد چی میشه. کشش داستانی که فوق العاده بود. ++یک نکته ای که اینجا جایز هست که بگم اینکه:بوکمارک خیلی خوشگل بودند. 💥شخصیت پردازی: بشدت شخصیت ها تو ذهن می موند و اصلا نکته مثبت کل کتاب بود.به شخصه عاشق رویش شدم. 💥جهان سازی: نقشه آنچنان نیاز نشد ولی جذاب بود و جهان کاملی بود. 💥ژانر داستانی: خیلی ها بعد از خوندن این داستان گفتند که رومنس نداره،در صورتی که اگر حس عاشقانه بین شخصیت ها در اول کتاب نبود،شاید هیچوقت خوانند متوجه انگیزه درونی شخصیت ها از کارهایی که انجام می دهند نبود؛حماسه،خونین بود . 💥نتیجه گیری: بخرید و لذت ببرید. 💥امتیاز نهایی: کاش شاهکار بود اما حیف که،ابر شاهکاره. پس امتیاز من ۵ از ۵. کسی چه می داند رستگاری چیست؟ #نقد #ریویو #افشاگری_های_رایریا